[ X ]
[ X ]
FRESH
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...
Maia Sandu A SĂRIT CU PARAȘUTA, de ziua sa de naștere: „Am vrut să ...

A avut oferte de 7 milioane EURO… Iată pe ce CONTRACT a pus mână fotbalistul Artur Ioniță!

Cu ceva timp în urmă presa italiană scria că Verona și Napoli au făcut oferte pentru fotbalistul moldovean Artur Ioniță și ar fi fost dispuse să ofere 5 și chiar 7 milioane de euro. Totuși, Ioniță a optat pentru Cagliari, potrivit Curentul.md.     

Cagliari a achitat pentru Ioniță 4,5 milioane de euro. Astfel, mijlocașul de 25 de ani a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului moldovenesc.

„Mă bucur că munca depusă dă roade. Voi continua să mă perfecționez și voi munci din greu pentru a progresa. În țară avem mulți jucători valoroși…”, a comentat fotbalistul, fiind întrebat cum e calitatea de cel mai bun jucător.

Totodată, Artur Ioniță a menționat, în cadrul interviului pentru Curentul.md, că informația despre eventualul transfer la Napoli este adevărată.

„Directorul tot spunea că vom semna cu acest club, dar timpul trecea. Pe de altă parte, presiune făceau alte cluburi din Seria A, printre care și Cagliari”, a precizat el.

Ioniță consideră că lucrurile trebuie să meargă treptat. „Pentru mine e important să-mi continui cariera la cel mai înalt nivel”, a adăugat el.

Ce ține de Verona, fotbalistul moldovean a declarat că nu s-a ajuns la un consens. „După mai multe întâlniri nu am reușit să ajungem la o înțelegere. Chiar și dacă mi-ar fi prelungit contractul, oricum aș fi fost transferat la alt club”, a explicat el.

SHOK.md


IUL 12, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...