[ X ]
FRESH
Misterul buchetului dispărut de la nunta regală. Una dintre domnişoarele ...
A ÎNCINS imaginația prietenilor virtuali! Modelul Adela Prisăcari ...
A lansat NOUL VIDEOCLIP! Nicoleta Nucă: „Și e afară…”
GIGANT și INEDIT! Un centru de distracții pentru întreaga familie ...

A dezvăluit CHEIA SUCCESULUI! Deputatul Constantin Țuțu face ASTA în fiecare zi!

Deputatul democrat Constantin Țuțu este campion mondial, iar cariera sa politică este în ascensiune, dar chiar și așa – el continuă să mențină obiceiurile care l-au făcut un om de succes.

În cadrul unui interviu pentru www.bucurieinmiscare.md, Țuțu a spus că performanța e cea care l-a făcut un om responsabil și hotărât.

„Atunci când fac sport mă gândesc la performanță. Cea care mi-a adus succesul în cariera mea, m-a făcut să devin un om disciplinat, responsabil și foarte hotărât. Alerg în fiecare zi câte 10 km și am antrenamente în sala de sport”, a declarat el pentru sursa citată.

Deputatul a spus că legătura între pasiune și mișcare este vitală. „Dacă nu eram pasionat de mișcare n-aș fi ajuns niciodată campion. Cred că atunci când ești pasionat de ceea ce faci, rezultatele vin imediat. Trebuie doar să crezi în puterile proprii, să muncești în fiecare zi, să nu te mulțumești cu puținul, să înveți chiar și din propriile greșeli„, a mărturisit democratul.

Constantin Țuțu a mai spus că pasiunea sa pentru mișcare și sport a început în copilărie, la vârsta de 9 ani. „Am fost dedicat sportului, iar Muay-Thai-ul și Kickboxing-ul au făcut parte din viața mea, datorită unor oameni care mi-au marcat cariera – Serghei Cubîșev și Nicanor Trocin”, a precizat politicianul.

Precizăm că, Constantin Țuțu a făcut sport profesionist timp de zece ani și a câștigat șase centuri de campion mondial la KOK, K1 și a obținut Cupa Lumii.

SHOK.md


APR 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...