[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Descoperire! ANTRENORUL celui mai popular luptător din lume este din Moldova! FOTO&VIDEO//

foto: www.lowkickmma.com

Antrenorul celui mai popular luptător din lume este originar din Republica Moldova. Această descoperire a fost făcută de bloggerul Nicolae Apostu și despre care a scris pe blogul său.

„Am văzut pe rețele, mai mult întâmplător, câteva poze în care Conor McGregor apare în sala de sport cu steagul Moldovei afișat în poze. și evident prima întrebare a fost: de ce?

aparent motivul apariției steagului este acest om: Sergey Pikulskiy – este antrenorul de „trântă” a celui mai popular luptător din lume

sergheio

confirmări am găsit aici și aici

sau îl puteți vedea în video în minutul 2:18 și 4:17

serghei

el acolo a gătit măligă”, a subliniat Apostu.

Bloggerul afirmă că, „chiar dacă Conor nu este recunoscut pentru abilitățile de a lupta în parter, fiind mai mult vestit pentru stilul să de boxing și kick-boxing NOI AVEM UN CO-NAȚIONAL ÎN ECHIPA LUI. pentru cei care nu realizează ce înseamnă asta: e la fel dacă antrenorul lui Beyonce la dans ar fi din Moldova sau a lui Ronaldo la pregătire fizică”.

SHOK.md precizează: Conor McGregor (născut pe 14 iulie din 1988) este un luptător irlandez de arte marțiale mixte care concurează în prezent în categoriile de greutatea pană și ușoară în Ultimate Fighting Championship, organizație în care este campion de greutatea ușoară. Este primul luptător din istoria UFC în a avea 2 centuri simultan. McGregor a fost, de asemenea, campion la categoria pană și ușoară simultan în Cage Warriors Fighting Championship, o realizare care îl face primul și singurul luptător care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp, potrivit wikipedia.org.

SHOK.md

 


MAI 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...