[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

Avalanşă de MEDALII pentru Lotul naţional de natație

Lotul naţional de natație s-a întors acasă cu mai multe medalii şi calificări.

Tatiana Perstniova, campioană națională la natație, și-a confirmat din nou calitățile. La revenire din orașul lituanian Anykščiai, unde a concurat alături ce ceilalți membri ai selecționatei Moldovei la un valoros festival internațional la probele de sprint, sportiva tiraspoleana a evoluat cu succes în cadrul campionatului open al Republicii Belarus. Competiția s-a disputat în orașul Brest, reunind speranțe olimpice din nouă țări europene, anunţă Comitetul Naţional Olimpic.

Tatiana Perstniova s-a învrednicit de medalia de bronz în finala probei de 100 metri, spate, cu timpul de 1.03.78. Amintim, că sportiva din orașul de pe Nistru este calificată pentru cea de-a doua ediție a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, China (16-28 august).

Tatiana Chișca din orașul Bălți, bursieră a Comitetului Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova,a fost distinsă cu medalia de argint la 50 metri, bras (32.55), performanță ce-i asigură calificarea pentru Campionatul Mondial din 2015 de la Kazan, Rusia.
După cum precizează președintele Federației Alexandr Goreacev, Alexandra Vinicenco a îndeplinit normativul A pentru NANJING 2014, clasându-se pe locul V pe distanța de 50 metri, bras, cu timpul de 33.17 secunde.

La un pas de calificare a fost Alexei Sancov, concurent la 200 metri liber, 1.53.68 (rezultat inferior cu doar 0.11 secunde normativului de calificare).

Lotul naţional de natație a fost condus la actualele întreceri de către antrenorii Evghenii Carabețchii și Alexandr Goreacev.

SHOK.md


MAI 15, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...