[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble spune dacă și-a făcut sau nu operații estetice: ”Mie mi ...
SE PLICTISEȘTE REPEDE în plan profesional! Ana Cernicova: „Vreau să…”
1 AN DE IUBIRE! Olga Busuioc: „Iubirea mea, motivația mea, inspirația ...
Regina Letizia, splendoare în roşu în vizita ei oficială din Cuba

BAL la Palatul Republicii// Nicolae Juravschi a împlinit 50 de ANI!

Tribuna.md

Dublul campion olimpic, Nicolae Juravschi, deputat în Parlamentul RM, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. El a împlinit 50 de ani.

Cu această ocazie, la Palatul Republicii a fost deschisă expoziția de fotografii dedicată dublului campion Nicolae Juravschi. Evenimentul a adunat zeci de sportivi din țară, dar și colegi de peste hotare.

Premierul Iurie Leancă, prezent la eveniment, a povestit că a auzit pentru prima dată de Nicolae Juravschi pe când era student la Moscova, în anii 80. Atunci s-a întrebat dacă olimpicul era moldovean ca el. Revenit acasă în 86-87, a auzit la o televiziune un interviu cu mama lui Nicolae Juravschi, cât de frumos vorbea ea limba noastră și atunci şi-a dat seama că olimpicul e „de-al nostru”.

Deputatul Nicolae Juravschi, Preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic, a devenit dublu campion olimpic la caiac-canoe în 1988, la vârsta de 24 ani, și a adunat în cariera sa de sportiv peste 200 de medalii, inclusiv două medalii olimpice de aur, una – de argint, opt – de campion mondial etc.

SHOK.md

 


AUG 8, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...