[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

BAL la Palatul Republicii// Nicolae Juravschi a împlinit 50 de ANI!

Tribuna.md

Dublul campion olimpic, Nicolae Juravschi, deputat în Parlamentul RM, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. El a împlinit 50 de ani.

Cu această ocazie, la Palatul Republicii a fost deschisă expoziția de fotografii dedicată dublului campion Nicolae Juravschi. Evenimentul a adunat zeci de sportivi din țară, dar și colegi de peste hotare.

Premierul Iurie Leancă, prezent la eveniment, a povestit că a auzit pentru prima dată de Nicolae Juravschi pe când era student la Moscova, în anii 80. Atunci s-a întrebat dacă olimpicul era moldovean ca el. Revenit acasă în 86-87, a auzit la o televiziune un interviu cu mama lui Nicolae Juravschi, cât de frumos vorbea ea limba noastră și atunci şi-a dat seama că olimpicul e „de-al nostru”.

Deputatul Nicolae Juravschi, Preşedinte al Comitetului Naţional Olimpic, a devenit dublu campion olimpic la caiac-canoe în 1988, la vârsta de 24 ani, și a adunat în cariera sa de sportiv peste 200 de medalii, inclusiv două medalii olimpice de aur, una – de argint, opt – de campion mondial etc.

SHOK.md

 


AUG 8, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...