[ X ]
[ X ]
FRESH
Lilu a povestit CUM A AJUNS SĂ LUCREZE „la Plahotniuc”: „Mi-am asumat ...
Andreea Bălan recunoaşte că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. ...
Veşti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin în ...
Horoscop 27 februarie 2020. Întâlnire emoţionantă şi o promisiune

BOMBĂ! I-au scris sute de fete, însă nu toate știu că NU E UN OARECARE! Află pentru cine CAUTĂ MIREASĂ Daniela Ciocanu! FOTO//

Peste două sute de fete și-au exprimat intenția de a face cunoștință cu „omul de treabă”, Andrei – prietenul prezentatoarei TV, Daniela Ciocanu, însă, cu siguranță, nu toate știu cine este el, de fapt, informează SHOK.md.

Zilele trecute, într-o postare pe Instagram, Daniela comunica, alături de un selfie cu Andrei, faptul că e un „om de treabă” și tare dorește să-l vadă la casa lui, cu familia lui, așa că, dacă printre urmăritoarele ei sunt fete interesate de asta – să-i scrie. Reacțiile nu s-au lăsat mult așteptate și, a doua zi, jurnalista a precizat că s-au „înregistrat” peste 200 de fete, care și-ar dori să fie alături de misteriosul bărbat, însă ceea ce urmează nu mai depinde de ea.

SHOK.md a aflat cine este acel Andrei, pe care multe fete și-ar dori să-l cunoască, iar acum ar putea avea și câteva motive în plus pentru asta sau din contra.

Daniela Ciocanu căuta mireasă pentru, nimeni altul decât, Andrei Zolotco. Este un prosper om de afaceri de 32 de ani, care, în iulie 2016, a devenit proprietarul Clubului danez de fotbal din liga a doua – Vejle Boldklub. Atunci când a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului, presa străină îl cataloga pe acesta drept „milionar”.

Anterior, Andrei Zolotco a activat în calitate de agent de fotbal, cu pseudonimul Andrew Zolotko. Potrivit moldovenii.md, el a fost agent autorizat al UEFA, a realizat tranzacţii de vânzare a fotbaliştilor cu renume în Danemarca şi Rusia. De asemenea, este și fondatorul și conducătorul unor societăți în Republica Moldova, care au tangență tot cu „sportul-rege”.

Pe rețelele de socializare, Andrei este foarte discret și nu prea oferă informații despre activitatea și viața sa personală, dar, se pare că, adoră să călătorească și este vegetarian.

SHOK.md

 

 


SEP 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...