[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Ce iubesc bărbaţii la RELAȚIILE SERIOASE

Bărbaţii sunt, de obicei, asociaţi cu lipsa de implicare, cu frica de angajament şi cu riscul mare de a înşela. Ei bine, iată ce iubesc bărbaţii la relaţiile serioase.

Stabilitatea

Viaţa de om single este destul de grea, dacă nu eşti speriat de singurătate, atunci sigur eşti forţat să te vezi mereu cu oameni noi, fiecare mai ciudat ca precedentul. Acest tumult de sentimente este obositor. La polul opus, un bărbat într-o relaţie stabilă se simte confortabil, la căldurică, departe de femeile rele sau nebune care vor să îi toace nervii. Cum să nu vrea să mai stea?

Bucuria de a sta liniştit într-un bar

Pentru un bărbat singur, ieşirile în baruri îi obligă să iasă la agăţat, să se îmbete, sau să se facă de râs cumva, alături de alţi bărbaţi singuri. Când este într-o relaţie stabilă, el se poate relaxa, societatea nu-l mai obligă la nimic şi dacă prietenii îl judecă, poate oricând să dea vina pe tine, dacă nu are chef să stea până târziu, sau să se îmbete ca pe vremuri.

Weekendurile îmbrăţişate

Orice s-ar spune despre bărbaţi, care sunt „sexul tare”, asta nu înseamnă că ei nu se bucură de confortul şi căldura unor îmbrăţişări tandre, în weekend, când poţi să rămâi în pijama până după prânz.

Nu orice bărbat îşi doreşte toată ziua sex sălbatic şi au şi ei nevoie de afecţiune şi căldură casnică.

Sfaturi feminine, dar nu de la mama

Sunt unele lucruri pe care bărbaţii trebuie să le discute cu o femeie. Dacă vine vorba despre naştere, cum să eviţi o sarcină, sau la ce doctor să tratezi bubiţele alea enervante din zona intimă, ar da orice să nu fie mama lor acea femeie.

O iubită cu care să poată discuta probleme intime şi de sănătate fără jena de a aborda părinţii este binevenită.

Partenera veşnic disponibilă pentru evenimente

Poate credeai că mulţi bărbaţi single speră să-şi găsească dragostea la o nuntă a unui verişor de a treia. Dar majoritatea bărbaţilor sunt absolut recunoscători când au o femeie frumoasă care să-i însoţească la evenimentele de familie.

În plus, o iubită stabilă înseamnă că nu mai trebuie să-şi facă griji cu cravata şi asortarea şosetelor, iar freza este mereu supravegheată de partenera grijulie.

Cineva care îl aşteaptă acasă

Deşi sună simplu şi ciudat, bărbaţii sunt foarte uşuraţi şi liniştiţi dacă au pe cineva care să îi aştepte acasă când se întoc de la serviciu.

În plus, pragmatici cum sunt, se gândesc şi la un nefericit incident în duş, cine ar chema salvarea dacă s-ar întâmpla ceva?

Împărţirea cheltuielilor

Bărbaţii sunt foarte atenţi cu finanţele lor, deoarece au fost crescuţi să „aducă pâinea pe masă”.

Faptul că au cu cine să împartă cheltuielile casei este un avantaj şi o binecuvântare pentru ei.

Sâni 24 din 24

Bărbaţii au o idee fixă: sânii! Faptul că se pot trezi din somn şi atinge sâni oricând este un alt argument pentru o relaţie serioasă. Deşi sună stupid şi simplist, această nevoie a lor şi satisfacerea ei le aduce multă bună dispoziţie.

sursa: Unica.ro


AUG 11, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...