[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

Cea mai scumpă Cupă Mondială din istorie a avut o ceremonie de deschidere spectaculoasă

Stadionul ultra-modern din Sao Paulo, la construirea căruia și-au pierdut viața trei muncitori, a găzduit ceremonia de deschidere a celei de-a 20-a Cupe Mondiale. Cu toate că a punctat la captiolele culoare, inventivitate și muzică, spectacolul a fost, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori cu astfel de evenimente, destul de dezamăgitor, scrie Sportnews.ro.

Cu toate că arena care poate găzdui peste 60.000 de spectatori nu era nici pe departe plină la startul spectacolului, atmosfera a fost una plăcută.

În jurul unui glob uriaș electronic, care a afișat imagini și simboluri braziliene, dar și mesaje în zeci de limbi, au dansat sute de tineri. Diversitatea a fost cuvântul de ordine al evenimentului, gazonul fiind înlocuit cu un imens ring de dans.

Tradițiile amazoniene au fost în centrul atenției în prima parte a ceremoniei, la un moment dat fiind chiar purtați pe brațe băștinași în canoe. De asemenea, o păpușă uriașă și-a făcut și ea loc în mijlocul festivităților, timp de câteva zeci de secunde, fiind urmat imediat de celebrul dans brazilian Capoeira, inspirat din artele marțiale.

Un puști, îmbrăcat în arbitru, a suflat într-un fluier și, ca la un semn, zeci de dansatori costumați în mingi de fotbal au apărut pe teren. Globul uriaș s-a transformat în Brazuca, mingea oficială a turneului final. A fost singura referire la fotbal din cadrul spectacolului.

După ce drapelul Braziliei este adus pe teren, globul s-a desfăcut, ca o floare, iar din el a ieșit Jennifer Lopez și Pitbull, cei care cântă melodia oficială a Cupei Mondiale.

În tribune, aproape toți spectatorii sunt îmbrăcați în tricouri galbene, ale Braziliei.

Atât cântăreții, cât și dansatorii au părăsit apoi arena. Ceremonia a durat doar o jumătate de oră.


IUN 13, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...