[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

De mică e pasionată de SPORT! Ianna Dolință: „Jumping Fitness-ul este marea mea pasiune, dragoste, nebunie, explozie de endorfine”FOTO//

E pasionată de mică de sport, dar în timp s-a cultivat în acest sens, iar acum îmbină perfect pasiunile cu familia. Este vorba despre Ianna Dolință – promotoare de fitness, care a povestit, pentru SHOK.md, de unde a apărut pasiunea pentru sport, dar şi cum reuşeşte să îmbine viața de familie cu sportul.

„Pasiunea pentru sport a apărut în perioada adolescenței, dar s-a cultivat și a prins rădăcini în timp. Din start practicam sportul cu impunere, pentru a scăpa de șunculițe și alte excese de grăsime care îmi dădeau mari bătăi de cap, eu fiind la perioada de maturizare atunci când hormonii nu-ți dau pace și tinzi să fii cea mai tare fată din liceu. :)

Urmăream cu mare atenție emisiunile matinale, deoarece acolo era rubrica sport și astfel mă inspiram și eu ca să știu ce am de făcut, dar cel mai important era joggingul de seară. Astfel, cu pași înceți și siguri am continuat în perioada studenției și de după.

Iar în anul 2014 a avut loc marea mea redescoperire și anume Jumping Fitness. Eram informată despre acest gen de sport din  mass-media și știam, cu siguranță, că e ceea ce mi-aș dori să practic cu pasiune. Probabil mi-am dorit cu multă ardoare, fiindcă la scurt timp am aflat că a ajuns Jumping Fitness și în Republica Moldova cu ajutorul distribuitorului oficial Elena Ozun. După câteva luni de practică Jumping Fitness am trecut un curs calificat, astfel am obținut diploma de antrenor Jumping Fitness, au urmat un șir de perfecționări și evenimente. Acum pot să afirm că Jumping Fitness-ul este marea mea pasiune, dragoste, nebunie, explozie de endorfine, energie și mulțumire. Motto: Tu ești ghidul corpului tău”, a povestit ea.

Totodată, Ianna a spus cum reuşeste să îmbine rolurile de soție și mamă a doi copii cu sportul activ. „Familia și pasiunile sunt marile mele iubiri și realizări de până acum. Familia e cea care îmi dă inspirație curaj și susținere să-mi realizez visurile. Încerc să-mi organizez astfel timpul încât să le reușesc pe toate, încă nu-mi reușește totalmente, oricând este loc de mai bine.) Eu în permanență am la braț cei mai tari susținători, copiii mei. Alături de ei gătesc, scriu, postez rețete, fac sport”, a adăugat Ianna.

Cristina TOMAC


APR 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...