[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

DELICIOS și SĂNĂTOS! Ianna Dolință: „Prefer să experimentez în bucătărie! Să te alimentezi corect, nutritiv și frumos nu este scump”FOTO//

Ianna Dolinţă, antrenoare de Jumping Fitness și promotoare a modului de viață sănătos, preferă bucatele sănătoase, așa că deseori experimentează în bucătărie, iar paginile ei de pe rețelele de socializare abundă în imagini cu delicii. Contactată de SHOK.md, ea a oferit mai multe detalii despre gătit, dar și despre rețete sănătoase și delicioase.

„Sportul trebuie să meargă la braț cu o alimentație echilibrată, legătura dintre ele este indispensabilă.

Mie îmi place să gătesc și optez de cele mai multe ori pentru rețete simple, important farfuria mea să conțină nutrienții necesari organismului meu. Pun accent pe calitatea mâncării și aspectul ei, mie îmi place să mănânc întâi de toate cu ochii apoi papilele gustative să danseze.

Pentru a găti gustos și sănătos nu ai nevoie decât de voință și inspirație. Rețetele mele apar fără mare efort, zic eu, deoarece trag cu ochiul pe rafturile din bucătărie și imediat îmi apare o idee gustoasă. Desigur că imaginația nu are limite, deoarece urmăresc emisiunile culinare, citesc multă literatură culinară, urmăresc bucătari de rang internațional și toate acestea mă ajută să creez propriile mele capodopere culinare sănătoase.

Rețetele nu le aleg eu, mă aleg ele pe mine.) Prefer să experimentez în bucătărie, să reinventez rețete prin înlocuirea ingredientelor nesănătoase cu cele sănătoase care se găsesc în bucătăria mea. De fapt, de aici și pornește totul, de la ceea ce ai la îndemână pentru a găti și recomand tuturor să-și îmbogățească rafturile doar cu produse bune.

De obicei, mesele zilei la mine sunt gândite de cu seară. Eu știu ce voi avea la mese mâine și poate și poimâine, ca să știu de ce provizii am nevoie să mai cumpăr. O mâncare gătită, degustată de mine, dacă trece testul cu brio, cu drag împart rețeta cu urmăritorii mei. Fă-ți meniul de cu seară!

Să te alimentezi corect, nutritiv și frumos nu este scump. Produsele sănătoase nu costă mai scump decât opusele, de aceea optez pentru calitatea produsului. Produsele sănătoase sunt mult mai nutritive și nu se mănâncă în exces”, a spus ea pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


APR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...