[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Deputatul Constantin Țuțu a înregistrat CLUBUL de sport care îi poartă NUMELE!

Deputatul democrat Constantin Țuțu, anterior, anunța că va deschide un club de sport care îi va purta numele. Și iată că, în registrul de Stat al Organizațiilor necomerciale de la Ministerul Justiţiei este menționat că, la data de 25 mai 2016, a fost înregistrat Asociaţia Obştească Clubul Sportiv „C.ŢUŢU – PROTEAM”, în localitatea Bacioi, mun. Chișinău.

Totodată, la capitolul scopuri este indicat: propagarea şi dezvoltarea luptei Muay-Thai, cu următoarele ramuri Kick-boxing, K1, Boxing, Box-Tailandez şi luptelor mixte ca mijloc efectiv de educaţie.

Precizăm că, Constantin Țuțu este un luptător profesionist din Republica Moldova, practicant al genurilor de arte marțiale kickboxing și Muay Thai. Țuțu este cel mai bun luptător de kickboxing din Republica Moldova, fiind dublu campion mondial în versiunea KOK (King of Kings), la turneul „KOK World Grand Prix” din 2011 și 2014, cîștigătorul Grand Prix FEA din 2009, campion FEA 2011, campion K-1 World Grand Prix 85 kg în 2013, campion al Moldovei și cîștigător al altor turnee regionale.

El deputat în Parlamentul Republicii Moldova din 29 decembrie 2014.

www.tribuna.md


IUN 20, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...