[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

E jurnalistă și PRIMA ARBITRĂ de armwrestling din Moldova! Svetlana Tataru: „Pasiunea pentru armwrestling a apărut acum un an, după ce am realizat un interviu” FOTO//

Svetlana Tătaru este jurnalistă de meserie, iar în ultim vreme tot mai mult auzim de ea într-o nouă calitate – prima arbitră de armwrestling din Moldova, informează SHOK.md.

„Pasiunea pentru armwrestling a apărut acum un an, după ce am realizat un interviu cu neurologul Alexandru Grumeza. El e printre veteranii acestui sport în Moldova. Am mers la un antrenament, apoi al doilea… apoi al treilea… au urmat vreo 2 luni de antrenamente intensive, câte 3 pe săptămână. Și apoi o pauză lungă, cam de jumătate de an. A coincis exact cu vacanța de vară și apoi a urmat o perioadă indecisă dacă să mai continui sau nu acest sport”, a povestit Svetlana într-un interviu pentru SHOK.md, adăugând că a revenit la masă de armwrestling la început de an, în ianuarie, deși în toată această perioadă a fost alături de Federația Sportivă Națională de Armwrestling din Moldova.

Jurnalista a spus că a reușit să se implice în organizarea câtorva evenimente, dar și alte activități, așa mai din interior. „Lucru ce îmi făcea o plăcere deosebită, și în care am încercat să mă implic trup și suflet, încât colegii de birou deja îmi tot reproșau că ei s-au săturat să audă la telefon doar „Bună ziua. Sunt Svetlana, de la Federația Sportivă Națională de Armwrestling din Moldova””, a adăugat ea.

Arbitra a povestit și cum a ajuns în această calitate. „Acest lucru îl datorez d-lui Mihail Grumeza, care îmi mai este și antrenor. El a fost cel care a zis ca să încerc și această parte a armwrestling-ului. Și la insistența lui am mers în România, la cea de-a 11-a ediție a Campionatului Național de Skandeberg. Acolo, datorită încrederii oferite de către organizatori, mi s-a permis să ies și la masă. Cel mai ciudat că nu aveam emoții. Straniu pentru mine. Pentru că sunt jurnalistă, dar care urăște camerele de luat vederi. Eram unica femeie-arbitru în acel campionat. Și la final mi s-a oferit și primul grad. Așa am ajuns prima arbitră de armwrestling din Republica Moldova”, a mărturisit Svetlana.

Interviul integral cu Svetlana Tataru va fi publicat sâmbătă pe SHOK.md.

Cristina TOMAC


APR 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...