[ X ]
[ X ]
FRESH
Cătălin Măruţă a împlinit 42 de ani. Andra i-a transmis un mesaj emoţionant ...
BAT CLOPOTE DE NUNTĂ? Un model și-a întrebat iubitul CÂND SE CĂSĂTORESC, ...
Un videoclip de-al său A DEPĂȘIT 10 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI, în mai ...
Cristina Gheiceanu, ÎNTR-O NOUĂ ESCAPADĂ: „Adela nu mai vrea să stea ...

E urmărită de ZECI de MII de persoane și acum are o SILUETĂ de invidiat, dar…! Tânără din Moldova: „Mereu am fost plinuță” FOTO//

Mihaela Berdaga este pasionată de fitness, promovează modul de viață sănătos și publică foarte des imagini de la sala de sport, unde de foarte multe ori se antrenează împreună cu iubitul ei, iar peste 27 de mii de persoane îi urmăresc realizările, informează SHOK.md.

Pe Instagram, ea a ținut să răspundă la întrebarea „Cum, când și de ce ai hotărât să practici fitness-ul?”:

„Deci, de mic copil mereu am fost plinuță, iar crescând mai mare, am început să mă complexez mult mai tare(nu eram exagerat de grăsuță, dar eram destul de “bulky “?).Nu pot spune că mâncam foarte mult, dar mâncam anume acea mâncare nesănătoasă care pentru toți era o mâncare obișnuită, spre exemplu: ciocolate, prăjituri, uneori chiar și fast-food.Iar mie Dumnezeu nu mi-a dat acel corp perfect de a mânca și de a nu te îngrășa,plus că sunt și josuță?.

Cunoscându-l pe Veaceslav, au apărut foarte multe comentarii urâte la adresa mea “uite ce grasă e Mihaela, etc..” Și atunci am zis că așa nu se mai poate, ori schimb ceva acum ori voi trăi toată viața cu acest complex. Am început să fac multe cercetări, să cunosc cât mai multă informație despre fitness. Am început să mă alimentez corect, să exclud anumite alimente, să practic sala de forță. La început nu vedeam rezultate prea mari, începeam să îmi pierd speranța, dar corpul perfect pe care îl avea Veaceslav mereu era o motivație pentru mine?,deci nu am renunțat. Am început să tratez fitness-ul nu ca un proces de scurtă durată, dar ca un obicei care va dăinui mereu în viața mea! Rezultatele au început să apară, și eu deveneam propria mea motivație!? Cel mai plăcut lucru e ca am slăbit 9cm în talie!??

Nu spun că sunt mulțumită de corpul pe care îl am, mai am foarte mult de muncit, dar dorința de fi satisfăcută de cum arăt e cu mult mai mare decât toate ciocolatele sau lenevitul în pat.❤Acum mă simt mult mai încrezută în mine, iar momentele petrecute în sala de forță îmi reamintesc că deja e o altă fată în oglindă, o fată care are aspirații și destulă motivație de a demonstra lumii întregi că oricine își poate atinge scopurile, și nu contează starea financiară pe care o ai! Așa că dacă aveți un vis, munciți zi de zi la el, și veți vedea că o să-l atingeți într-o zi!?”.

Luând în considerare faptul că mulți mi-au dat întrebarea:” Cum, când și de ce ai hotărât să practici fitness-ul? “,am hotărât că aceasta va fi prima întrebare la care voi răspunde!? Deci, de mic copil mereu am fost plinuță, iar crescând mai mare, am început să mă complexez mult mai tare(nu eram exagerat de grăsuță, dar eram destul de “bulky “?).Nu pot spune că mâncam foarte mult,dar mâncam anume acea mâncare nesănătoasă care pentru toți era o mâncare obișnuită,spre exemplu:ciocolate, prăjituri,uneori chiar și fast-food.Iar mie Dumnezeu nu mi-a dat acel corp perfect de a mânca și de a nu te îngrășa,plus că sunt și josuță?. Cunoscându-l pe Veaceslav, au apărut foarte multe comentarii urâte la adresa mea “uite ce grasă e Mihaela,etc.” Și atunci am zis că așa nu se mai poate, ori schimb ceva acum ori voi trăi toată viața cu acest complex.Am început să fac multe cercetări,să cunosc cât mai multă informație despre fitness.Am început să mă alimentez corect, să exclud anumite alimente, să practic sala de forță.La început nu vedeam rezultate prea mari,începeam să îmi pierd speranța,dar corpul perfect pe care îl avea Veaceslav mereu era o motivație pentru mine?,deci nu am renunțat.Am început să tratez fitness-ul nu ca un proces de scurtă durată,dar ca un obicei care va dăinui mereu în viața mea!Rezultatele au început să apară,și eu deveneam propria mea motivație!?Cel mai placut lucru e ca am slăbit 9cm în talie!??Nu spun că sunt mulțumită de corpul pe care îl am, mai am foarte mult de muncit,dar dorința de fi satisfăcută de cum arăt e cu mult mai mare decât toate ciocolatele sau lenevitul în pat.❤️Acum mă simt mult mai încrezută în mine, iar momentele petrecute în sala de forță imi reamintesc că deja e o altă fată în oglindă,o fată care are aspirații și destulă motivație de a demonstra lumii întregi că oricine își poate atinge scopurile, și nu contează starea financiară pe care o ai!Așa că dacă aveți un vis, munciți zi de zi la el,și veți vedea că o să-l atingeți într-o zi!? Leggings from @gymbeamro, încă mai au oferta de Black Friday, grăbiți-vă! ?❤️??Dicount Code”michaela5”

A post shared by MICHAELA BERDAGA????? (@michaelaberdaga) on

Pentru că am primit atât de multe întrebări și feedback pozitiv referitor la colaborarea cu clubul Elle Fitness?????am decis împreună cu ei, să vă oferim cadou un abonament PREMIUM pentru o lună.??? Condițiile concursului sunt:???
1. ??follow @ellefitnessMoldova
2. ??follow @michaelaberdaga
3.??Tag în comentarii unei prietene cu care ai vrea să te antrenezi împreună. 4.??Like la postare❤️ Pe data de 29 septembrie, în format LIVE, vom alege câștigătoarea abonamentului PREMIUM pentru o lună de antrenamente în club!??❤️ P.S. Marti, 26 septembrie, vă aștept cu drag să celebrăm împreună aniversarea de 2 ani a clubului. Eu am ales să vin la antrenamentul „Step” la ora 9:00. Cine din voi mai vine? ?(intrarea este gratuită!)

A post shared by MICHAELA BERDAGA????? (@michaelaberdaga) on

Feeling strong with @gymbeamro ??❤️. Get my Discount Code for all the @gymbeamro products – „michaela5″❤️??

A post shared by MICHAELA BERDAGA????? (@michaelaberdaga) on


SHOK.md


NOI 27, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...