[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Felicia Dunaf este în PREGĂTIRI pentru ceva INEDIT!

Interpreta Felicia Dunaf  este în toiul pregătirilor pentru o competiție de crossfit.

Contactată de SHOK.md, tânăra ne-a oferit câteva detalii despre acest proiect, inclusiv și beneficiile sale.

Nu m-aș fi gândit niciodată că aș putea participa la o competiție sportivă, dar cu multă muncă și curaj am decis să o fac și pe asta. Crossfit este un program de fitness, în sistem circuit, care are ca scop dezvoltarea puterii, musculaturii și îmbunătățirea condiției fizice având la bază mișcări funcționale executate la intensitate mare. Va avea loc la începutul lunii mai”, a declarat Felicia.

De asemenea, tânăra a recunoscut că are și zile în care și-ar dori să lenevească, însă antrenoarea sa știe cum să o motiveze.

”Țin să menționez că am o antrenoare super bravo, care mă ajută, mă învață și îmi dă sfaturi utile. Mă motivează mereu zicându-mi că o să le reușesc pe toate și corpul pe care mi-l doresc până la vară chiar poate deveni realitate. Important este alimentația corectă și, desigur, multă muncă în sală. Uneori chiar singură nu știam că sunt atât de puternică și pot atât de multe lucruri să fac. Nu neg că sunt zile că aș sta toată ziua în pat, dar parcă am o piatră pe suflet, mereu după un antrenament mă simt împlinită sufletește. Pe lângă un corp tonifiat sportul îmi dă energie, dar și mă simt mult mai bine”, a adăugat ea.

Natalia MORARU


APR 12, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...