[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Fostă prezentatoare TV – devenită ANTRENOARE DE FITNESS: „Sunt momente când m-aș întinde cu burta în sus și aș ronțăi chipsuri, darrrr…

Fosta prezentatoare TV, Elvira Tudose (Blîndu), antrenoare de fitness, recunoaște că uneori ar lăsa totul baltă și ar mânca niște gustoșenii dăunătoare siluetei, însă conștiința nu o lasă, informează SHOK.md.

„Mai pune-ți pofta-n cui fetițo!

Sunt momente în care aș arunca ganterele la pământ și m-aș opri din antrenament, m-aș întinde cu burta in sus și aș ronțăi chipsuri, popcorn sau/și înghețată cu caramel (tare imi mai place), DARRRR conștiința nu mă lăsa măcar mori!

Conștiința este prietenul, dușmanul și cel mai dur al meu critic. De fiecare dată, ea îmi spune că a renunța la un stil de viată sănătos e ca și cum aș renunța la mine, la sutele de antrenamente, la tot atâtea febre musculare, pofte puse-n cui și lumina…lumina de la capătul tunelului. Mai inspir o dată profund, încordez abdomenul, îndrept spatele, flexez genunchii, iau ganterele de jos și continuu să fac genuflexiuni…”mama lor de fesieri” zice ea”, a dezvăluit ea, pe Facebook.

SHOK.md


MAI 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...