[ X ]
FRESH
Acum e clar DE LA CINE a moștenit frumusețea! Laura Vetty, alături ...
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...

Fotbalistul Ion Jardan – OMAGIAT. Uite ce declarație EMOȚIONANTĂ i-a făcut soția sa! FOTO//

Fotbalistul Ion Jardan își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar soția sa, jurnalista Alexandra Malvina și-a felicitat soțul și printr-o felicitare virtuală, făcându-i o declarație frumoasă de dragoste, informează SHOK.md.

„Știi…cu cât creștem suntem tot mai mult împinși la spate de responsabilități, griji, câteva datorii, vise ciudate și promisiuni făcute de la prea multă fericire. Uităm astfel să ne oprim un pic și să ne privim. Exact așa cum o făceam la început. Analizînd ore în șir un rid apărut prea devreme de la prea mult râs, sau … căutînd ca un copil încă o aluniță nevăzută de lume, ca să faci din ea o Cale Lactee doar a ta și doar pentru tine.

Mai știi…tot înghesuiți în gânduri și planuri, scopuri și priorități, uităm să întrebăm „cum ești?”. Și nu, nu întrebarea aia care e la tot pasul și pusă doar din amabilitate. Dar, cealaltă, care-ți zguduie pereții sufletului și îți mai face încă un rid.

Cu toate acestea, atunci când totul se oprește, fiecare drum parcurs împreună devine o călătorie transpusă în timp, spațiu și Univers.

Și, încă ceva… Tu le poți face pe toate! Pentru că pentru tine nu există un „nu pot”. Iar dacă cumva ai hotărî să întorci lumea pe dos sau să schimbi toate legile lumii – promit să fiu lângă tine. În dreapta sau stânga, sau unde ar trebui să stea soțiile marilor eroi?

Te iubesc, iubirea mea!”, a menționat Alexandrina.

malvina

Cristina TOMAC


IAN 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...