[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

Iată ce vor PURTA sportivii moldoveni la Jocurile Olimpice din Rio! FOTO cu ținutele!

Ținutele sportivilor olimpici pentru Jocurile Olimpice de vară din Rio 2016 au fost prezentate astăzi. Atleții vor avea atât ținute oficiale, cât și ținute sportive. 

Tinutele oficiale ale Echipei Olimpice sunt confecționate de compania franceză Louis Purple și prezintă o ținută clasică și o ținută casual sport, care denotă eleganță și stil.Ținuta clasică – un costum de culoare bleu pentru evenimente protocolare și  țunuta casual-sport – pentru Ceremoniile de Deschidere și Închidere a Jocurilor Olimpice prezentând o combinație de nuanțe bleu, albastru și alb. Costul ambelor ținute oficiale pentru un sportiv este de circa 11 000 lei.

Echipamentul sportiv este confecționat de compania spaniolă JOMA și conține o gama variată de articole. Culorile dominante ale colecției sportive sunt antracit și fluor turquoise. Tehnologiile inovative și cele mai noi materiale sunt îmbinate într-un design inconfundabil. JOMA înseamnă calitate, confort și insipație. Setul de echipament sportiv constă din 14 unități, care valorează în total 4600 lei.

Elementul inovativ este că atât pe echipamentul sportiv cât și pe ținutle oficiale se regăsesc simboluri naționale. Tamara Macovei, doctor în științe etnologice, expert în artă populară, a subliniat semnificația simbolurilor care se regăsesc pe echipamentul sportiv și oficial: arborele vieții, spicul, rombul și crucea.

SHOK.md precizează: Membri ai Echipei Naționale Olimpice sunt 22 de atleți,  reprezentând 8  Federații Sportive Naționale.  La eveniment au participat sportivii calificați la Jocurile Olimpice RIO 2016 Mariana Cherdivara-Eșanu , Nicolai Ceban, Evghenii Nedealco și Alexandra Mîrca.

Echipament Incaltaminte_Barbati Ornament official Tinuta Oficiala bărbati Tinuta Oficiala Femei Tinuta Sportiva

SHOK.md

 


IUL 7, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...