[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

Iată cum arăta Simona HALEP înainte de operaţia de MICŞORARE a SÂNILOR! FOTO//

Ascensiunea incredibilă a Simonei Halep în tenisul mondial, din ultimele luni, a readus în discuţie operaţia de micşorare a sânilor la care sportiva româncă s-a supus cu ceva timp în urmă.

Presa din întreaga lume a dezbătut acest subiect pe larg încă din momentul în care Simona şi-a arătat intenţia de a-şi micşora sânii. Ba chiar, tabloidul “The Sun” şi-a invitat cititorii să semneze o petiţie prin care s-o determine pe Simona să nu-şi micşoreze sanii, notează Unica.ro.

Acestea însă nu au stat în calea româncei, care visa să facă performanţă iar mărimea bustului o împiedica. Atunci când a împlinit 18 ani, în 2009, Simona Halep s-a supus, de bună voie, unei operaţii, din care nu a făcut nici un secret la vremea respectivă.

Acum, însă, insistenţa jurnaliştilor pe acest subiect a început să o agaseze.

La conferinţa de presă organizată după meciul cu Svetlana Kuznetsova, Halep a fost întrebată din nou de această operaţie, despre care a spus în numeroase rânduri că nu doreşte sa mai discute. “Îmi pare rău, dar nu vreau să vorbesc despre asta. S-a întâmplat cu mult timp în urmă şi este ceva personal. Despre tenis voi răspunde cu plăcere, dar despre această problemă nu. Este ceva personal”, a precizat Halep.

Oricum, decizia pe care a luat-o în 2009 i-a schimbat radical cariera Simonei Halep.

Poziţionată pe locul 210 în clasamentul mondial în 2009, Halep a urcat de la an la an, iar acum se află pe locul 3. Nimic nu a oprit-o să facă performanţă, iar sacrificiul ei se vede foarte bine în statistici:

Pozitie clasament WTA 2009: 210
Pozitie clasament WTA 2010: 81
Pozitie clasament WTA 2011: 53
Pozitie clasament WTA 2012: 47
Pozitie clasament WTA 2013: 11
Pozitie clasament WTA 2014: 3

RTEmagicC_Simona-Halep_2_01.jpg RTEmagicC_Simona-Halep_3.JPG RTEmagicC_Simona-Halep_4_01.jpg action_18511617 RTEmagicC_Simona-Halep_6_01.jpg Simona-Halep_0_0f8adf7b50

 


IUN 26, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...