[ X ]
[ X ]
FRESH
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...
Maia Sandu A SĂRIT CU PARAȘUTA, de ziua sa de naștere: „Am vrut să ...

Kickboxerii moldoveni, fără adversari la Cupa Mondială. Vezi câte medalii au cucerit (VIDEO)

Luptătorii moldoveni nu au cunoscut adversari la Cupa Mondială de kickboxing. Selecționata țării noastre a avut o evoluție strălucită, cucerind 37 de medalii, dintre care 5 de aur. 

”Suntem foarte mulțumiți de evoluția sportivilor moldoveni. Avem un număr record de medalii. Niciodată naționala Moldovei nu a avut un asemenea succes. Îndeosebi aș dori să-l menționez pe Adrian Gologan, care a devenit campion mondial, după mai multe lupte extraordinare”, a declarat Petru Coltuc, secretarul general al Federației Oriental Kickboxing din Moldova.

Adrian Gologan a obținut întâietatea la categoria 81 kg seniori. Luptătorul moldovean a câștigat lupta decisivă în fața reprezentantului Ucrainei, Konstantyn Zhernosk. Anul trecut, Adrian Gologan a devenit campion mondial printre tineret.

Alte patru medalii de aur au fost cucerite de Petru Morari, Igor Boșcanean, Mereacre Ilie și Alexandru Popa. La mondialele din Ungaria, Moldova a mai obținut  14 medalii de argint și 18 de bronz. Țara noastră a fost reprezentată de 41 sportivi.

Cupa Mondială la Kickboxing s-a desfășurat între 15-18 mai în orașul Szeged din Ungaria. Următoarea competiție la care urmează să participe naționala de kickboxing a Moldovei este Campionatul Mondial, care se va desfășura între 6-14 septembrie în orașul Rimini din Italia.

sursa: www.moldovasport.md/


MAI 21, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...