[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 24 octombrie 2019. Petrecere surpriză şi o promisiune în ...
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...

Kickboxerii moldoveni, fără adversari la Cupa Mondială. Vezi câte medalii au cucerit (VIDEO)

Luptătorii moldoveni nu au cunoscut adversari la Cupa Mondială de kickboxing. Selecționata țării noastre a avut o evoluție strălucită, cucerind 37 de medalii, dintre care 5 de aur. 

”Suntem foarte mulțumiți de evoluția sportivilor moldoveni. Avem un număr record de medalii. Niciodată naționala Moldovei nu a avut un asemenea succes. Îndeosebi aș dori să-l menționez pe Adrian Gologan, care a devenit campion mondial, după mai multe lupte extraordinare”, a declarat Petru Coltuc, secretarul general al Federației Oriental Kickboxing din Moldova.

Adrian Gologan a obținut întâietatea la categoria 81 kg seniori. Luptătorul moldovean a câștigat lupta decisivă în fața reprezentantului Ucrainei, Konstantyn Zhernosk. Anul trecut, Adrian Gologan a devenit campion mondial printre tineret.

Alte patru medalii de aur au fost cucerite de Petru Morari, Igor Boșcanean, Mereacre Ilie și Alexandru Popa. La mondialele din Ungaria, Moldova a mai obținut  14 medalii de argint și 18 de bronz. Țara noastră a fost reprezentată de 41 sportivi.

Cupa Mondială la Kickboxing s-a desfășurat între 15-18 mai în orașul Szeged din Ungaria. Următoarea competiție la care urmează să participe naționala de kickboxing a Moldovei este Campionatul Mondial, care se va desfășura între 6-14 septembrie în orașul Rimini din Italia.

sursa: www.moldovasport.md/


MAI 21, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...