[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Locul în care Marina Tauber ar petrece ORE-N ȘIR. E acesta!

Dacă unele persoane au fost norocoase și au avut parte de câteva vacanțe, președintele Federației de Tenis din Moldova (FTM), Marina Tauber, deocamdată, visează la odihnă.

Solicitată de SHOK.md, Mariana ne-a comunicat că, totuși , destinația perfectă pentru această perioadă rămâne a fi marea.

„Vara este anotimpul perfect pentru a ne lua geamantanele și a porni spre o destinație nouă, exotică și plină de mistere, pentru a ne încărca bateriile și a uita de griji undeva pe malul mării, pe un șezlong colorat, citind cartea preferată. Da, ar fi ideal, mai ales cum marea este, probabil, unul din cele mai preferate locuri, unde aș petrece ore în șir, pierdută în imensul albastru”, a declarat Marina.

Cu toate acestea, Marina Tauber ne-a comunicat că nu și-a planificat vacanța din mai multe motive, însă nu exclude că poate apărea spontan o astfel de ocazie.

„Nu îmi amintesc totuși, ultima dată când am avut posibilitatea de a-mi planifica din timp o astfel de vacanță, din cauza agendei mereu încărcate și a multitudinilor de evenimente, proiecte și acțiuni în care sunt mereu implicată activ și care solicită prezența mea constantă. Mai mult, în acest an, dat fiind complexitatea evenimentelor recente imprevizibile, și cu părere de rău – extrem de neplăcute, martorul cărora suntem cu toții, ultimul lucru la care pot să mă gândesc ar fi o vacanță. Rămân astfel, cu imaginea infinitului albastru a mării în amintiri și cu sincera speranță de a-l revedea atunci când circumstanțele vor favoriza acest lucru”, a menționat ea.

Natalia MORARU


IUL 22, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...