[ X ]
FRESH
Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ...
A vorbit despre PERIOADELE COMPLICATE! Anastasia Lazariuc: „De câteva ...
Valeria Lungu – din nou, EROINĂ în noul videoclip al mamei sale! Victoria ...
Dakota Johnson a îngrozit publicul! A apărut super sexy, dar cu păr ...

MAI RETRO - Mai aproape de natură… la Vatra: Hiking, ciclism, sporturi relaxante şi extreme, camping sub cerul liber şi multă energie pozitivă!

Festivalul Mai Retro e mai aproape de natură, de aceea pe 30 aprilie și 1 mai, ne aşteaptă 2 zile în care vom avea parte de o conectare cu natura: iarbă verde, aer proaspăt, hiking în Codri până la izvorul lui Ştefan cel Mare, ciclism, sporturi relaxante şi extreme, jocuri, camping sub cerul liber, răsărituri mirifice şi multă energie pozitivă. Toate acestea, şi chiar mai mult într-o minivacanță de poveste la Vatra, informează SHOK.md.

„Pentru că avem marele privilegiu să fim situați chiar lângă inima Codrilor, vei avea ocazia să vă înnoiți albumul de amintiri cu „arhitectura” miraculoasă din Codri şi să inspiri sănătatea pură a naturii” – menționează organizatorii.

Patru zile de primăvară la Complexul Vatra vor deveni un prilej frumos pentru o promenadă cu bicicleta pentru toți amatorii de ciclism din Republica Moldova. Linia de Start a plăcerii – Chișinău, linia de Finish – Complexul Etno -Cultural Vatra, o destinația perfectă în toi de sărbătoare. Cicliștii vor avea acces gratuit la sărbătoare cu înscriere preventivă prin completarea formularului.

Doritorii de a participa la o drumeție în codrii Moldovei în compania unui ghid profesionist și cu un echipament special, se pot înregistra gratis completând formularul.

Iar pentru cei care vor să fie treziți de răsăritul gingaş, avem zona de camping, unde puteți veni cu corturile, sacurile de dormit personale sau aveți posibilitatea să închiriați colibele noastre pline de spirit rustic.

„Nu uita, codrii, soarele şi voia bună îşi dau întâlnire de pe 28 aprilie până pe 1 mai la Mai Retro. Evadează cu noi în sanctuarul naturii!” – subliniază organizatorii.

Mai multe detalii găsiți pe goo.gl/KGyhcA, iar biletele online pot fi achiziționate pe afisha.md: goo.gl/K8EjSj.

SHOK.md


APR 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...