[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Mihai Burciu și Carolina Jizdan s-au MUTAT în Spania! Află CU CE se ocupă și dacă mai revin în Moldova!

Mihai Burciu, jurnalist sportiv, și soția sa, stilista Carolina Jizdan, împreună cu copiii, de câteva luni locuiesc în orașul Valencia, Spania. Contactat de SHOK.md, el a vorbit despre viața în Spania, dar şi a spus dacă va mai reveni în Moldova.

„Împreună cu familia suntem din vara acestui an. În schimb, cu soția am mai fost perioade în urmă, iar eu, personal, din 2002 până în 2008 am stat doar în Spania, după care au mai fost perioade în care am făcut naveta între Chișinău și Valencia, pentru studii și proiecte. Am fost încântat și mulțumit mereu de ceea ce mi-a oferit Spania în tinerețea mea, dar alegerea definitivă a aparținut Carolinei, care, după ce a vizitat Spania și, în special, Valencia, și-a dorit foarte mult ca atunci când ne vom decide să plecăm pentru o perioadă din Republica Moldova – să venim anume în Valencia și iată-ne aici :)

Nu știm cum vor evolua lucrurile în viitor, deocamdată punem bazele proiectelor noastre aici, mai ales – cele mai mari proiecte ne sunt copiii, care s-au adaptat foarte repede și bine și dorim să le oferim șansa să aibă un altfel de viitor decât l-am avut noi pe timpul copilăriei, dar și locurile de muncă și proiectele personale dorim să le dezvoltăm aici.

Nu înseamnă că nu vom reveni periodic în Moldova. Ba da, o vom face, vom continua și acolo să colaborăm, mai avem unele mici proiecte în derulare, vom accepta și implicarea în altele, când vom fi solicitați. Rămânem aproape cu inima și gândul de țară”, a mărturisit Mihai pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


DEC 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...