[ X ]
FRESH
Un model din Moldova – la UN SHOW TV din România, unde ÎȘI CAUTĂ PERECHEA: ...
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...

NEAȘTEPTAT! Prima arbitră de armwrestling din Moldova SE RETRAGE din sport: „Nu regret nicio clipă tot ce am făcut”

Prima arbitră de armwrestling din Moldova, Svetlana Tataru, jurnalistă, a comunicat ieri că se retrage din acest sport, deși făcea furori în domeniu, și nu regretă deloc timpul dedicat pentru această pasiune, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, ea a venit cu un mesaj în care a făcut mai multe precizări privind retragerea sa din sport:

„Pentru că orice început are și un sfârșit, vreau să anunț oficial că mă retrag dintr-un sport ce l-am îndrăgit până la „vârful degetelor” (chiar la propriu vorbind).
Armwrestlingul a fost pentru mine o ocazie unică prin care am cunoscut mulți omuleți minunați, care mi-au devenit foarte apropiați și pentru care mi-am ignorat uneori multe alte atribuții, dar pentru care nu regret nicio clipă tot ce am făcut.

Aș vrea să îi mulțumesc enorm dlui Alexandru Grumeza, pentru faptul că a reușit să mă „convertească” la această „sectă” (cum o numeam eu), pentru că m-a primit în această familie și mi-a încredințat unele funcții organizatorice din cadrul Federația Națională Sportivă de Armwrestling din Republica Moldova, dar și pentru că datorită lui am ajuns nu doar prima femeie-arbitră de armwrestling din țară, dar și dublă campioană națională.

Totodată, un mulțumesc aparte îi revine și dlui Mihail Grumeza, cel care a știut cum e să lucrezi și să motivezi o jurnalistă care mereu pune întrebări și nu face nimic fără ca să i se explice de ce trebuie să facă asta. Pentru că a avut răbdarea și insistența ca să ajung și pe un podium internațional, fie chiar și pe poziția a doua, dar și pentru că datorită lui am ajuns și arbitră cu grad internațional.

Vă mulțumesc ENORM pentru toate astea, pentru toate, toate emoțiile trăite în ultimul an alături de voi și dacă am făcut ceva sau, din contra, nu am reușit să fac, îmi cer mii de scuze!

Le doresc succese mari tuturor armwrestlerilor din „sectă”. Vin mondialele! O să aveți nevoie! Mai ales unii! Eu mă retrag pentru alții… altele, care poate sunt mai bune. ?
P.S. Viața e un bumerang! Sunt conștientă că niciodată nu trebuie să spui NICIODATĂ pentru că nu știi ce îți poate rezerva soarta (ca să nu amintesc aici de meciul din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal: Argentina-Croația, fără supărare pentru fanii lui Messi), dar pentru moment decizia e luată”.

SHOK.md


IUN 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...