[ X ]
FRESH
Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ...
A vorbit despre PERIOADELE COMPLICATE! Anastasia Lazariuc: „De câteva ...
Valeria Lungu – din nou, EROINĂ în noul videoclip al mamei sale! Victoria ...
Dakota Johnson a îngrozit publicul! A apărut super sexy, dar cu păr ...

Elena Ozun și Dan Nutiu și-au spus „DA”: „Toată nunta a decurs atât de natural încât nu cred că mi-aş fi putut dori mai mult”FOTO//

Elena Ozun, instructoare de fitness și femeie de afaceri, şi iubitul ei, omul de afaceri Dan Nutiu, şi-au spus „Da”, la data de 27 aprilie, şi au dat și o petrecere. Contactată de SHOK.md, mireasa a oferit detalii de la petrecere, dar şi despre rochiile purtate cu această ocazie.

Petrecerea de nuntă a fost peste așteptările noastre. Am avut norocul să adunăm o echipă profesionistă – formată din dansatori, orchestră, până la bucătari și bariști, care au creat o atmosferă uimitoare. Am avut în jur de 120 de invitați, care ne-au onorat cu prezența și cărora le suntem recunoscători că ne-au fost alături, la una dintre cele mai frumoase zile din viața noastră de cuplu. Am respectat câteva tradiții  importante pentru noi – primul dans al mirilor, colacul miresei, dar și sarmalele care nu au putut lipsi de la o nuntă moldovenească. 🙂 Toată nunta a decurs atât de natural încât nu cred că mi-aş fi putut dori mai mult”, a spus Elena.

De asemenea, Elena a precizat că a ales două rochii. „Am ales ca rochia pentru cununie sa fie una în stil sirenă, care se va mula perfect pe burtica mea de graviduță. Consider că, femeile gravide arată foarte sexy. 😊 Pentru petrecerea de nuntă am ales o rochița ușoară, ivory, cu decolteu adânc. Sunt înnebunită după această rochie și mi-aș dori să am ocazia să o îmbrac la fiecare aniversare a căsătoriei noastre”, a conchis ea.

Cristina TOMAC


MAI 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...