[ X ]
FRESH
Cu MOȘ CRĂCIUNI și FANFARĂ! Bradul pentru Târgul de Crăciun, organizat ...
Lidia Isac apare GOALĂ în noul ei VIDEOCLIP: „Endorfine, adierea vântului, ...
2018 a început cu un GRAV ACCIDENT! Interpretă: „Mi-am fracturat ambele ...
Startul sărbătorilor de iarnă dat la Orhei într-un MOD NEOBIȘNUIT: ...

PASIUNILE lui Bogdan Zumbreanu, potențialul director al CNA: Cântecul, vânătoarea, pescuitul și armele de foc!

Bogdan Zumbreanu, câștigătorul concursului pentru funcția de șef al Centrului Național Anticorupție (CNA), se pare că, e pasionat de vânătoare, pescuit și de armele de foc, informează SHOK.md.

Potrivit declarației de interese personale pentru anul 2016, Zumbreanu este membru al Societății Vânătorilor și Pescarilor din Republica Moldova – legitimația 019977 și membru al Asociației Colecționarilor și Amatorilor de arme de foc – legitimație 00129. De asemenea, el mai este și membru al Asociației Internaționale a Poliției – legitimație MD01733.

Totodată, în declarație de avere pentru 2016, Zumbreanu indică și bunuri ce valorează peste 15 și 20 de salarii medii pe economie, ceea ce ar însemna colecții de artă sau arme de foc, sau alte obiecte prețioase.

De menționat e și faptul că, Bogdan Zumbreanu este pasionat și de cântec. În 1989, la Palatul Republican al Copiilor și Tineretului a fost fondat ansamblul „Plăieșii”, în frunte cu conducătorul Nicolae Gribincea. Din prima pleiadă de „Plăieși” făcea parte și potențialul director al CNA.

SHOK.md


DEC 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...