[ X ]
FRESH
Kătălina Rusu a dezvăluit care e CEA MAI GOGONATĂ BÂRFĂ, din ultima ...
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...

Pe ringul de LUPTĂ, cu deputatul Țuțu! Marina Tauber: „Costea, te aștept…” FOTO//

Marina Tauber, președintele Federației de Tenis din Moldova, a fost invitată și a mers la clubul sportive fondat de deputatul Constantin Țuțu.

Potrivit informațiilor de pe o rețea de socializare, acolo, ea a beneficiat de un antrenament profesionist și a intrat în ringul de lupte împreună cu de campionul mondial Constantin Țuțu, fiind o prezență dinamică în ring.

Ulterior, Marina Tauber a scris despre experiență, pe o rețea de socializare, și chiar l-a îndemnat pe deputatul Țuțu să vină și la un antrenament de tenis.

„Mulțumesc mult prietenului meu drag, Constantin, pentru invitație, pe care am acceptat-o cu cea mai mare plăcere! Am descoperit specificul unui nou sport pentru mine și sunt foarte bucuroasă de această experiență! Timpul a trecut repede, dar am primit o doză enormă de energie și emoții pozitive alături de alți sportivi în clubul sportiv „C. Țuțu”. De asemenea am rămas foarte impresionată de condițiile create în acest club și profesionalismul echipei care lucrează aici! Vă doresc multă – multă baftă și succese în tot ceea ce faceți! Din partea mea, promit să vin la antrenamente mai des! Mi-a plăcut foarte mult! Costea, pe tine în schimb te aștept la un antrenament de tenis!!! În concluzie aș vrea să-i îndemn pe toți să practice sportul, pentru că acesta este VIAȚA și sănătatea noastră atât fizică, cât și mentală!”, a scris ea.

SHOK.md


FEB 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...