[ X ]
FRESH
Kate Middleton, într-o ţinută stylish! Accesorizarea a fost cea care ...
Nina Ștanski a ajuns tocmai ÎN ARTICA. S-a îmbrăcat precum localnicii! ...
„Vis de iarnă” deja e TRADIȚIE! Frații Advahov: „Suntem încântați ...
Demi Lovato, surprinsă în timp ce îşi săruta noul iubit! De când sunt ...

PLEACĂ, din nou, de la TV! Prezentatoare: „Pentru a nu lăsa loc de interpretări, zvonuri  și bârfe…”

Prezentatoarea TV Daniela Burlac pleacă, din nou, de la Jurnal TV. Anunțul a fost făcut pe Facebook, informează SHOK.md.

„Mereu am sustinut ca ador zilele de luni. Deobicei de la o luni se anunta schimbarile. Pentru a nu lasa loc de interpretari, zvonuri si birfe o sa aflati din prima sursa🙌🏼 Din 2018 in grila JurnalTv s-au facut mai multe schimbari. Jurnalul sportiv devine parte din principalul jurnal al zilei, prezentatat de Sofia Obadă, respectiv si stirile din sport o sa le prezinte ea.

Tin sa mentionez ca nu eu am fost initiatorul acestei despartiri de JtV, si nici sefii, e mai mult legat de circumstante si realitatile din prezent, de optimizari. Am ramas in relatii de respect si prietenie cu toti colegii de acolo si le doresc multa ambitie, forta, inspiratie, spectatori fideli, si zile pline de publicitate. Nu renunt la televiziune, ca poti scoate omul din televiziune, dar televiziunea din om nu😂 apar multe proiecte, poate undeva e si proiectul meu. Vedem ce ne rezerva 2018”, a mărturisit Daniela.

Amintim că, Daniela Burlac a plecat de la Jurnal TV în ianuarie 2017 – atunci era co-prezentatoare a emisiunii „Veranda” și prezentatoare a știrilor sportive, ulterior – în septembrie 2017, a revenit pentru a prezenta știrile sportive.

SHOK.md


IAN 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...