[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Și-a încheiat activitatea de MANAGER la un club de fotbal și lansează un NOU PROIECT TV! „Voi trata toate echipele la fel”

Sandu Grecu și-a încheiat activitatea în calitate de manager la Clubul Sportiv de fotbal Speranța Nisporeni și lansează un nou proiect TV, din luna aprilie, informează SHOK.md.

„Din 2 aprilie, în fiecare luni, de la ora 20.00, la TV8 voi modera un nou talk-show despre sport”, a scris Sandu pe blogul său, precizând: „am decis să începem odată cu Divizia Națională. Între timp a mai apărut și acest amical de la Paris, așa că luni, 2 aprilie vom avea despre ce vorbi și ce analiza”.

Totodată, el a spus și de ce a plecat de la CSF Speranța Nisporeni. „Pentru a evita orice conflict de interese, din 1 februarie am încheiat colaborarea cu CSF Speranța Nisporeni, unde timp de un sezon, 2017, am activat în calitate de manager general, reușind să repetăm cu echipa cel mai bun rezultat din istoria clubului, locul 6 în campionat. Sper ca mai departe echipa să continue să progreseze mai ales la capitolul rezultate, iar din toamnă să joace pe propriul stadion”, a explicat prezentatorul TV.

Grecu a subliniat că va fi echidistant 100%, chiar dacă a avut „o perioadă frumoasă la Speranța”. „Din 2 aprilie toate echipele le voi trata la fel”, a precizat el.

Potrivit www.tv8.md, emisiunea se va numi „Sport 8”. Grecu și-a propus să realizeze cea mai bună emisiune de sport din Moldova și să promoveze sportul din țara noastră. Bazată pe actualitatea din domeniu, timp de o oră moderatorul emisiunii, împreună cu invitații săi, va discuta despre cele mai importante evenimente din sportul autohton sau despre evenimentele internaționale cu participarea sportivilor noștri. Vor fi abordate succesele, problemele și eventualele soluții din domeniu.

SHOK.md


MAR 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...