[ X ]
FRESH
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...
Jennifer Lopez îşi tratează iubitul ca pe un rege după ce a primit ...

Știe ce înseamnă LUPTA cu KILOGRAMELE în plus! Ea e tânăra care consideră că FITNESS-UL e principalul aliat al unui corp suplu! FOTO//

Larisa Cazacu este tânăra, care, după ce a simțit pe propria piele ce înseamnă kilograme în plus și cât de dură e lupta cu ele, a decis să vină în ajutorul altor femeie care au aceeași problemă.

Pentru SHOK.md, ea a mărturisit că a scăpat de aproximativ 10 kilograme, după multe sesiuni la sala de sport și regim alimentar corect, așa că și clientelor sale le recomandă aceleași lucruri care au efect garantat.

„În vara anului 2017, când aveam 18 ani și nu aveam nici un plan după finisarea liceului, am primit propunerea de a mă angaja in sfera sportului, în funcția de administrator la o sală de fitness. Nu am stat prea mult pe gânduri, am fost încântat de idee, deoarece practicam constant sportul de 1,6 ani și mă fascina mult acest domeniu!

Am fost încurajată foarte mult de familie să las frica și să fac doar ceea ce îmi place, așa că îmbin pasiunea mea pentru fitness cu munca”, a declarat ea, precizând că, totuși, undeva persistă nesiguranța, deoarece are o mare responsabilitate – munca cu femeile.

Larisa a precizat că „nu e ușor, știm cu toții că cea mai mare problema a femeilor este lupta cu kilogramele în plus, deci e subiect  tabu  la moment, și zilnic întâlneam situații dificile!”. „Să convingi o femeie să lase comoditatea de acasă, stând în pat la TV și să intre în sala de sport, pentru a face mișcare îmi părea imposibil! Totuși, entuziasmul e acela care motivează și m-a ajutat mult!”, a adăugat tânăra.

După aproape 2 ani în această calitate, ea afirmă că: „Fitness-ul este principalul aliat al unui corp suplu şi tonifiat, însă, cu toate acestea, unele obiceiuri nesănătoase sabotează antrenamentele epuizante, iar rezultatele sunt departe de cele aşteptate”.

Întrebată despre ce motivează o femeie să meargă la sala de fitness, Larisa a spus: „Majoritatea femeilor ajung la sală doar atunci când nu le place ceea ce văd în oglindă, atunci când nasturele de la pantaloni refuză să se mai închidă , iar kilogramele încep a se vedea! Pierderea rapidă prin diete drastice, pastile, ceaiuri și alte minuni promovate, sunt cu efect de moment și revin rapid, iar corpul suferă.

Mai sunt femeile care nu vin la sală din frica de a nu acumula masă musculară, desigur e un lucru total greșit. Fitness-ul echivalează cu un corp bine sculptat, tonifiat, hidratat, dar nicidecum cu mușchii pe care îi vedem în reviste!”.

Larisa susține că pentru a câștiga lupta cu kilogramele – pe lângă un regim alimentar echilibrat și mișcare zilnică, trebuie să ții cont de sfaturile instructorilor. „Se recomanda combinarea antrenamentelor și schimbarea permanentă a exercițiilor, pentru ca să nu intre corpul nostru în comoditate”, a spus ea.

Tânăra a mărturisit că job-ul acesta a schimbat-o foarte multe și că se implică atât fizic, cât și emoțional. „Sunt super mândră de „fetele mele” că ajung la rezultatele dorite! Le motivez de fiecare dată, deoarece nu e ușor să scapi de kilograme, dar nu e imposibil, dacă este voință și ambiție! Când intru în sală, las toate problemele după ușă și ofer tot ce am eu mai bun!”, a spus Larisa, precizând că nu-și imaginează viața fără sport și fără acest job.

SHOK.md


FEB 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...