[ X ]
FRESH
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//
INTERVIU//Svetlana TATARU: „Armwrestlingul nu este așa ușor precum ...
MOMENTE GRELE! Sandra Dodon: „E cazul când banul nu ne salvează…”
Horoscop 21 aprilie 2018 pentru toate zodiile

Sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, a avut loc un EVENIMENT SPORTIV INEDIT – Super-Cupa Republicii Moldova la volei!FOTO//

Sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, la 31 martie curent, a avut loc un eveniment sportiv inedit – Super-Cupa Republicii Moldova la volei dintre campioana națională ”Dinamo MAI” Chișinău și deținătoarea Cupei Republicii Moldova ”Astra” Chișinăum, informează SHOK.md.

La invitația șefului statului, la acest eveniment a participat Președintele Confederației Europene de Volei, Aleksandar Boricic.

„Am salutat participanții la competiție și le-am urat sportivilor succes. Am menționat că promovarea și dezvoltarea culturii fizice și a sportului în țara noastră constituie o prioritate pentru mine. Depunem eforturi în vederea creării unor condiții favorabile pentru pregătirea sportivilor în diverse probe către campionatele naționale și internaționale, dar și susținem și încurajăm practicarea modului sănătos de viață.

Cu această ocazie am decis să acord distincții de stat unui grup de persoane care au stat la baza dezvoltării voleiului în Moldova, au contribuit la propagarea acestui sport, la pregătirea unor sportivi de performanță în domeniu și au obținut rezultate remarcabile în cadrul mai multor competiții naționale și internaționale”, a declarat Dodon.

SHOK.md


APR 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII