[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Sunt FRAȚI și COLEGI de emisiune, de mai bine de o lună, iar acum lansează UN PROIECT NOU!

Interpretul Radu Gulica și prezentatorul TV Liviu Gulica sunt frați, iar de mai bine de o lună sunt și colegi de emisiuni. Cei doi moderează emisiunea „Bună Dimineața” la postul public de televiziune și, timp de o lună, vor prezenta un proiect nou. informează SHOK.md.

„Am trecut de prima emisiune  😀. Yes, We Can! Va asteptam in fiecare dimineata, de luni pana vineri, la emisiunea „Buna Dimineata”, pe Moldova 1!” – anunțau frații Gulica la 30 aprilie curent.

Ieri, 14 iunie curent, însă, cei doi au anunțat că „Bună Dimineața” ia o pauză și lansează un alt proiect. „Dragi prieteni, telespectatorii postului tv „Moldova 1″ emisiunea „Buna Dimineata” intra intr-o pauza pe durata a unei luni! In perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, ne vom vedea intr-un alt proiect tv, „Hai la Fotbal!”, impreuna cu Liviu ne vom vedea cu voi, zilnic, de la ora 17:15 (+ – ), timp de 35-60 de minute, pe Moldova 1, unul dintre noi va fi in platoul de filmari al Moldova 1, altul – in scuarul Teatrului de Opera si Balet, atat eu, cat si Liviu, impreuna cu echipa de la Moldova 1, producatori etc. va vom aduce lume buna, pasionati de fotbal, vom avea muzica, atmosfera de sarbatoare)). Multumim ca ramaneti cu Moldova 1  😉 „Hai la Fotbal!” incepe maine, vineri, 15 iunie!”, a menționat Radu Gulica pe Facebook.

Amintim că, Radu Gulica este și moderator de emisiune la Radio Moldova, iar Liviu Gulica a fost, până nu demult, prezentator la RTR Moldova, de asemenea, la o emisiune matinală.

SHOK.md

 


IUN 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...