[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

VA ALERGA ÎN SCOP CARITABIL! Anișoara Gorea: „Colectăm bani pentru a asigura accesul la apă pentru trei familii cu 13 copii” FOTO//

Anișoara Gorea este pasionată de alergat și, la 30 septembrie curent, în cadrul Maratonul Internațional Chișinău, va alerga în scop caritabil, alături de „colegii de breaslă” – sportivi amatori și profesioniști din țara noastră, care formează echipa „Run for Children”. Pentru SHOK.md, ea a vorbit despre pasiunea sa pentru acest sport, dar și cum a ajuns să se implice în acest act de binefacere.

„Alergatul unește. Oameni, țări, continente. Este unul din puținele sporturi în care competiția este doar cu tine nu cu alți concurenți. Asta a devenit terapia deceniului, cred. E inexplicabil trebuie să simți.

Eu alerg de 3 ani. În afară de motivele standarde de îmbunătățire a stării fizice, în fiecare zi am un motiv diferit: ieri am alergat de tristețe, azi alerg din fericire, mâine – ca să clarific cum sa rezolv o afacere cu partenerii. Săptămâna viitoare încep negocierea dealurilor lunare – deci alerg pentru cifrele care mi se rotesc în cap.

La maratonul din Chișinău particip a treia oară – am început cu 10 km în 2016, am primit cadou de ziua mea pachetul de half maraton în 2017 și anul acesta voi alerga full maraton – primul maraton din viața mea.

Alergatul lărgește cercul de cunoscuți și prieteni. Este extraordinar de frumos sa descoperi atâția oameni absolut unici!

Și pentru că avem grupul Run Moldova, în care publicăm noutăți, antrenamente – la un moment a apărut ideea de a susține o cauza nobilă. M-am simțit onorată să fiu invitată să fac parte din această echipă cu suflet mare, care are și un scop caritabil: colectăm banii pentru a asigura accesul la apă pentru trei familii cu 13 copii, care riscă sa fie private de drepturile părintești, din cauza condițiilor sanitare în care sunt crescuți micuții.

Îndemnam pe toți cei care vor să ne susțină – să doneze pentru această cauză oricât își permit, ca să reușim împreună încă un bine pentru această țară. Împreună putem mai mult!”, a menționat ea pentru SHOK.md.

Cristina GUREZ

Foto: Paul Levintsa – ECO Run Moldova, arhivă personală


SEP 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...