[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Vrea să adauge 10 KILOGRAME în două luni! Korneliu Vidrașco: „. Forța unui bărbat niciodată nu a fost și nu va fi în mușchii și exteriorul lui”

Korneliu Vidraşco, om de afaceri, s-a apucat în serios de sport şi vrea să adauge 10 kilograme de masă musculară în două luni, informează SHOK.md.

„Orice bărbat e bine să se mențină într-o forma fizică bună. Chiar nu-i înțeleg pe cei care mănâncă până fac burtă și abia urcă scările. Tragedie!!!

Sportul îl practic de la vârsta de 18 ani, fapt la care mereu m-am menținut într-o formă fizică bună. Greutatea standard este de 88 kg, acum, în ultimul timp, am scăzut din kilograme din motiv că am avut un regim supraîncărcat în afaceri, iar la moment mi-am pus drept scop să ajung la 92-94 kg.

Practic sportul la sala de forță de trei ori pe săptămână. Nu am un regim alimentar strict, dar mă strădui să mănânc la timp, chiar dacă asta nu de fiecare dată îmi reușește.

Pătrățele pe burtă nu am, dar cred că nu-i asta cel mai important. Da, e bine să arate bine orice bărbat, să fie îngrijit, dar nu chiar până la fanatism cum o au unii. Forța unui bărbat niciodată nu a fost și nu va fi în mușchii și exteriorul lui, mai degrabă, aș spune că, e doar un bonus, nimic mai mult! Dar iată înălțimea la sigur foarte mult contează”, a spus Korneliu.

Cristina TOMAC


MAI 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...