[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

Добрый вечер» - cu Vera Mariancic și Ian Levinzon, la Televiziunea Centrală, în fiecare sâmbătă la ora 20:00!

«Добрый вечер» cu Vera Mariancic și Ian Levinzon. Un nou produs media, care va apărea pe micile ecrane, doar la ”Televiziunea Centrală”. În calitate de prezentatori sunt legendarul, umoristul și campionul programei KVN – Ian Levinzon din Federația Rusă, alături de actrița din Moldova, Vera Mariancic, informează SHOK.md.

Invitații emisiunii vor fi oameni cu renume din diverse domenii, cum ar fi politicieni, sportivi, vinificatori, producători autohtoni, oameni de artă, dar și alte personalități notorii din țară, care vor aduce buna dispoziție în casele telespectatorului.

«Добрый вечер» cu Vera Mariancic și Ian Levinzon poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20.00, doar la ”Televiziunea Centrală”.

received_1084558181718507

Amintim că, de Hramul orașului Orhei au fost lansate două televiziuni noi. Este vorba de „Televiziunea Centrală” și ”Orhei TV”.

Ambele posturi de televiziune dețin licență de emisie în rețelele de cablu pe teritoriul întregii țări și vor emite non-stop. Potrivit directorului Dumitru Chitoroagă, „grila de emisie va conține buletine de știri în limba română și rusă, unde se vor regăsi știri echidistante și imparțiale din țară și de peste hotare”. Și asta pentru că politica editorială a celor două canale ”va sta cât mai departe de politică”. Totodată, 80% din grila de emisie sunt produse media autohtone și proprii. Este de menționat faptul că unele dintre emisiuni, care sunt filmate în Republica Moldova, au în spate producători cu experiență din afara țării, special Federația Rusă și Israel.

Grila de emisie a posturilor de televiziune va conține mai multe genuri de programe, cum ar fi emisiuni culturale și divertisment, educație și umor. Printre acestea, ”Душевный разговор” с Жасмин, ”Своими глазами”, ”Доброе утро” cu Vera Mariancic și Ian Levinzon, ”Звездный час” cu Doredos, ”Bună dimineața, Moldova”, ”Ora Locală”, ”Ora primarului”, ”Cauza noastră”. Totodată, în grila de emisie se vor regăsi și filme documentare, de analiză, dar și seriale. Echipa ambelor televiziuni numără în jur de 80 de persoane.

SHOK.md


NOI 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...