[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

13 JURNALISTE din Moldova au fost PREMIATE peste Prut. Detalii!

În cadrul Galei de premiere a  participanților la proiectul “Jurnalist în România” au fost premiate 13 jurnaliste din Moldova.

Solicitată  de către SHOK.md, una dintre participante, Ana Danilescu ne-a vorbit despre procedura de premiere, dar și importanța acestui proiect.

,,Fiecare jurnalistă a primit o distincție, o diplomă și o medalie cu logo-ul proiectului. Eu am participat în cea de-a treia etapă și am realizat un reportaj despre situl Cușma – arie protejată de UE, aflată lângă Bistrița Năsăud. Mai mult, fiecare a venit la Gală, împreună cu un oficial din Republica Moldova, care avea scopul de a înmâna diploma. Eu l-am ales pe domnul Vasile Botnaru”, a declarat Ana.

De asemenea, am luat legătura și cu o altă jurnalistă, Gloria Gorceag, care la fel ca și colega sa a accentuat faptul că este foarte utilă implicarea în acest proiect.

,,Proiectul “Jurnalist în România” s-a încheiat frumos pe 4 septembrie. Este un proiect inedit, care acum 10 ani ar fi părut neverosimil. Am legat noi prietenii…am filmat reportaje care implică problemele actuale ale altui oraș decât cel în care locuim și muncim. Eu am realizat un material despre primul parc tehnologic din România, inaugurat de ex-premierul Republicii Moldova, Ion Sturza “, a menționat Gloria.

Participantele în proiectul “Jurnalist în România”, care au fost premiate în cadrul Galei, sunt: Anna Smolniţchi; Aura Revenco; Olesea Rusu;  Anna Glusko; Tatiana Paşcovschi; Evilina Schvidcenko; Elena Mocanu; Stella Jemna; Veronica Ghimp; Elena Băncilă; Gloria Gorceag; Ana Danilescu și Dorina Gherghanov.

SHOK.md menționează: În cadrul Galei de premiere a celor 13 jurnaliste au fost prezenți oficiali din Republica Moldova, cât și România.

jurnaliste jurnaliste1 jurnaliste2 jurnaliste3

Natalia MORARU

foto: facebook.com/DorinaGherganov


SEP 8, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...