[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

2 ani de când COCHETEAZĂ CU TELEVIZIUNEA! Doina Danielean: „Prin 2013 am gustat din această lume, dar nu prea mult, nu am rezistat”

Doina Danielean va marca, în curând, 2 ani de când conchetează cu televiziunea mai în serios, însă, recunoaște, că totul a început mai devreme, prin 2013, însă atunci a fost doar o perioadă scurtă, informează SHOK.md.

„În foarte scurt timp se vor împlini doi ani de când cochetez cu televiziunea .📺 doi ani de când mă simt mult mai liberă în fața camerelor… 2ani din ziua în care Mihai Burciu împărțea cu mine din micile sale secrete legate de activitatea tv 🙏

Prin 2013 gustam din această lume la muztv , Însă nu m-am delectat prea mult din acest domeniu pentru că, recunosc, nu am rezistat!😉 Însă în luna mai 2017 am prins puteri și îndrăzneală ca să apară din nou în fața camerelor și chiar să mă îndrăgostesc de ele ! 🥰

Nici nu am realizat când au trecut acești doi ani🤷”,  a scris Doina, pe Instagram, precizând că ea sfătuie pe toată lumea să facă doar ce le place, când este vorba despre job.

De menționat că, Doina Danielean moderează o emisiune la Noroc TV.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Doina Danielean (@doinadanieleanpresenter) pe

SHOK.md


APR 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...