[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Prinţul Harry şi Adele s-au întâlnit în secret. Cum a reacţionat Meghan ...
7 Klase, cu un omagiu inedit pentru regretatul solist: „Vrem să păstrăm ...
Valeria Țurcanu - OMAGIATĂ! Află cum se simte bloggera la cei 27 DE ...
Prezentatoare TV, ÎNTR-O ROCHIE DE 150 DE LEI: „Nu e nimic rușinos” ...

2 ani de când COCHETEAZĂ CU TELEVIZIUNEA! Doina Danielean: „Prin 2013 am gustat din această lume, dar nu prea mult, nu am rezistat”

Doina Danielean va marca, în curând, 2 ani de când conchetează cu televiziunea mai în serios, însă, recunoaște, că totul a început mai devreme, prin 2013, însă atunci a fost doar o perioadă scurtă, informează SHOK.md.

„În foarte scurt timp se vor împlini doi ani de când cochetez cu televiziunea .? doi ani de când mă simt mult mai liberă în fața camerelor… 2ani din ziua în care Mihai Burciu împărțea cu mine din micile sale secrete legate de activitatea tv ?

Prin 2013 gustam din această lume la muztv , Însă nu m-am delectat prea mult din acest domeniu pentru că, recunosc, nu am rezistat!? Însă în luna mai 2017 am prins puteri și îndrăzneală ca să apară din nou în fața camerelor și chiar să mă îndrăgostesc de ele ! ?

Nici nu am realizat când au trecut acești doi ani?”,  a scris Doina, pe Instagram, precizând că ea sfătuie pe toată lumea să facă doar ce le place, când este vorba despre job.

De menționat că, Doina Danielean moderează o emisiune la Noroc TV.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Doina Danielean (@doinadanieleanpresenter) pe

SHOK.md


APR 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...