[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton, o nouă apariție de senzație. E răvășitoare și a strălucit ...
Valeria Lungu a lansat PIESĂ NOUĂ: „Țin enorm de mult la ea”
Și-a arătat burtica și a spus CUM SE MENȚINE! Tany Vander: „De câteva ...
Ce seamănă fiica Umei Thurman cu mama ei! Maya îi calcă pe urme actriţei

2019 deja I-A REALIZAT UN VIS! Lucia Brainstorm a semnat UN CONTRACT cu Teatrul Aarhus din Danemarca!

Chiar dacă a trecut, recent, printr-o despărțire, scriitoarea Lucia Brainstorm este fericită, pentru că în plan profesional lucrurile merg cum nu se poate mai bine – a semnat un contract de 6 luni, cu turnee, la teatrul din Danemarca – Aarhus Teater, informează SHOK.md.

Lucia a dezvăluit, pentru portalul nostru, că, astfel, visul ei din copilărie a devenit realitate. „Să reziști la stres e simplu odată ce simți pace în suflet. Astăzi nu îmi pasă ce spun alții și cum mă judecă “că nu aș suferi sau nu arat prea mare suferință după o despărțire”. Mă întreb de ce aș suferi? Tot ce se face e spre bine, sunt liberă, fericită și poate chiar ocupată))) Gura lumii nu ai cum să o închizi.

Astăzi însă simt recunoștință doar față de mine căci mereu am putut face față greutăților și obstacolelor ceea ce m-a făcut ca într-o țara străină să ajung să joc pe scenele unuia dintre cele mai faimoase teatre. Eu nici până acum nu pot crede că asta s-a întâmplat cu mine – omul care de mică se visa actriță pe scenele cele mai mari și care se închidea cu orele în baie doar ca să poată juca scene din teatrulucia. Nu așa planuri am avut pentru 2019, dar se pare că universul are alte planuri pentru mine. Sfatul meu pentru tine cel care mă citești: crede în tine , iubește universul și fă doar ceea ce te face fericit. Nu datorezi nimănui nimic, nu îți fie frică de schimbări! Fii prietenos, bun, citește mult și fii sigur apoi că vorbirea și gândurile tale nu vor fi goale niciodată…”, a mărturisit Lucia.

Cristina TOMAC


IAN 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...