[ X ]
FRESH
Antonia, despre o nouă sarcină: „Apare și al patrulea”
Marianna Petrenko a dezvăluit CUM A AJUNS să facă vlogging: „Am înregistrat ...
Admite O CARIERĂ ÎN POLITICĂ? Alina Alexei a spus-o!
Anatol Melnic, despre AL DOILEA COPIL: „Când am născut-o pe Kamelia, ...

23 mai 2018 – zi NEAGRĂ! Un post TV autohton și-a suspendat activitatea: „Resursele financiare s-au epuizat”

23 mai este o zi tristă pentru postul autohton 10TV, deoarece anume ieri și-a suspendat activitatea, informează SHOK.md.

Prezentatoarea TV Alina Panico a anunțat, înainte de ultimul jurnal de știri prezentat, că postul își suspendă activitatea din lipsă de bani.

„Bun găsit, sunt Alina Panico și vă prezint ULTIMA DATĂ știrile 10 TV. Iată care este cel mai important subiect ale zilei:

Postul de televiziune 10tv.md își suspendă activitatea!

După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavostră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă.

Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua, din cauza lipsei acute de resurse financiare necesare existenței postului.

VOI, români de pretutindeni ați ținut în viață un proiect care a devenit al nostru. Un proiect, care probabil nu va mai exista niciodată în întreg spațiul românesc.

Sunt mândră că am pus în fiecare zi câte o piatră la construcția acestui proiect, care a devenit parte din viața mea.

Doamnelor și domnilor, acestea au fost știrile 10 TV. Eu Sunt Alina Panico. Rămâneți cu amintirile unicului post de televiziune unionist din țară.Toate cele bune”, a scris jurnalista pe Facebook.

SHOK.md


MAI 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...