[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

24 din 24 de ore - CU FIUL SĂU! Katy Rain STĂ ACASĂ: „Ca și toată lumea, mă simt Cenușăreasă”

Interpreta Katy Rain stă acasă și acordă timp fiului ei Victor. Ea a vorbit în cadrul emisiunii „Matinali” de la TVR, despre activități și perioada de izolare, informează SHOK.md.

„Adevărul este că, înainte să fie carantina anunțată, am stat 2 săptămâni în casă pe motiv de boală. După aia, când voiam să ies, uite că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Inițial, probabil a fost un fel de reproș emoțional la toată asta, după care am trecut prin etapa acceptării și acum am înțeles că trebuie să stăm în casă, nu avem încotro și sunt bine. Stau acasă, maxim – la magazin. Am și curte, stau la casă pe pământ, mai ieșim și afară. Multe planuri s-au stopat, dar, totuși, când stai și te gândești – cauți partea plină a paharului, îți dai seama că nimic nu se întâmplă întâmplător, cu toții știm că e o criză globală, încerc să văd părțile pozitive.

Probabil sufletul meu avea nevoie de acel stop care nu există planuri, există doar familie. Acum, cred că cel mai fericit e copilul, pentru că o are pe mama alături 24/24 și eu mă bucur de acest fapt, nu am jucat fotbal atât de mult toată viața mea. Nu am dimineți, i-am dat creierului meu să doarmă cât vrea pentru că simțea o necesitate enormă de somn. În rest acord timp copilului și chiar ne jucăm, pe lângă învățat. Ca și toată lumea, mă simt Cenușăreasă, pentru că de fiecare dată găsesc ce-i de făcut prin casă”, a dezvăluit Katy.

Cristina TOMAC


APR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...