[ X ]
[ X ]
FRESH
Rihanna e însărcinată? “O să dau naştere unei femei de culoare”
Olesea Sveclă – MAMĂ LA PUTEREA A DOUA: „Mi-am făcut prea mare griji ...
După neînțelegerile cu Felicia Sîrbu… Varvara Oprea devine CONCURENTA ...
Lorena Bogza are UN NOU HOBBY: „Mi-am cumpărat mașină de cusut și…”

Sunt cele mai bune PRIETENE și vor reprezenta Moldova și România la Miss Humanity 2016 din Liban! FOTO cu SEXY șatenele din Chișinău!

Adela Prisăcari și Viorela Dimici (Nistreanu) sunt din Chișinău și cele mai bune prietene, au locuit împreună mulți ani, sunt șatene, sunt sexy și vor reprezenta Republica Moldova și România la Miss Humanity 2016, competiție internațională de frumusețe ce se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 4 decembrie 2016, în Liban. Acolo, tinerele, deși vor fi concurente, vor împărți aceeași camera, informează SHOK.md.

Adela Prisacari va reprezenta R Moldova, iar Viorela Dimici va fi delegata in aceeasi competitie, avand dubla cetatenie – moldoveneasca si romana, ea va reprezenta Romania, potrivit unui comunicat al ExclusivEvent.

Adela locuieste in Chisinau, are 22 de ani, 1.68 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 89-62-93. Ea a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Bussines si Administrare si vorbeste fluent 2 limbi straine, rusa si engleza. Adela este pasionata de calatorii, modeling, muzica, lectura si sport. Adela va purta in Liban creeatii vestimentare semnate de catre showroomul Ariadna by Diana Voevutki si Alina Bradu, ducand designul vestimentar moldovenesc pe o scena din Liban.

Sunt extrem de fericita sa reprezint Republica Moldova a 4-a oara intr-o competitie internationala de frumusete. Avind la activ o experienta vasta in modelling, voi face fata tuturor provocarilor si ma voi prezenta la cel mai inalt nivel in aceasta competitie. Voi demonstra lumii ca desi suntem o tara mica avem multe valori si traditii frumoase, cit si locuri turistice care merita vizitate. Cu aceasta ocazie imi voi putea demonstra atuurile, naturaletea, bunatatea si desigur imi voi putea face prieteni din toate colturile lumii, dobandind o experienta inedita”, a declarant Adela.

Totodată, Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Humanity Moldova, a spus că: Adela Prisacari este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Fiind la a patra sa participare intr-o competitie internationala de acest gen, Adela are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Liban si de a se intoarce in Moldova cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!”.

Viorela Dimici va reprezenta Romania in competitia internationala Miss Humanity 2016 din Liban. Viorela locuieste in Chisinau, are 24 de ani, 1.72 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 86-62-92. Si detine dubla cetatenie atit moldoveneasca cit si romana. Viorela a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea de Studii Europene din R.M iar in prezent face studiile de masterat cu specializarea in drept economic al aceleasi universitati. Vorbeste fluent 2 limbi straine, rusa si engleza.

Viorela este pasionata de calatorii, modeling si muzica. Este protagonista multor spoturi publicitare, videoclipuri, shooting-uri foto dar si imaginea unor companii de succes atit din Moldova cit si de peste hotare. Viorela va purta in Beirut, Liban creeatii vestimentare semnate de catre  Ariadna by Diana Voevutki, un designer care merita sa fie apreciat si peste hotarele tarii.

’’Sunt mindra sa reprezint Romania in cadrul concursului de frumusete Miss Humanity Universe 2016. Este o provocare pentru mine sa particip intr-o competie de talie internationala dupa o activitate de mai mult de 5 ani in domeniul modellingului. Nu voi merge acolo sa-mi testez calitatile de model, voi merge acolo sa castig un trofeu mult mai valoros – experienta si dezvolatea persoanala. Am o deosebita onoare sa fiu desemnata Miss Humanity Romania 2016, iar acest titlu ma impulsioneaza sa ma prezint la cel mai inalt nivel si sa ma afirm. Voi merge in Beirut ca un adevarat ambasador al frumusetii, bunatatii si umanitatii. Acest lucru ma face sa ma simt onorata si mandra de faptul ca voi putea duce peste hotarele tarii valorile culturii si traditiilor noastre dar si destinatiile turistice ale Romaniei care cu siguranta nu pot fi trecute cu vederea’’- a declarat Viorela detinatoarea titlului Miss Humanity Universe Romania 2016.

„Viorela  este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Fiind la prima ei participare intr-o competitie internationala  de acest gen, Viorela are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Ramania cu onoare in Liban si de a se intoarce in Romania  cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Humanity Universe Romania.

SHOK.md precizează: Miss Humanity Universe 2016 se va desfasura in acest an in Liban, in perioada 15 noiembrie – 4  decembrie 2016. Marea finala va avea loc in data de  2 decembrie. In competitie vor participa 44 de tari.

SHOK.md


NOI 9, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...