[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

700 DE SETURI DE CD cu opera marelui maestru Eugen Doga – produse cu sprijinul Președintelui țării: „Suntem obligați să promovăm valorile”!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ieri, când a fost marcată Ziua Națională a Culturii, a avut o întrevedere cu Eugen Doga, renumit compozitor, Artist al Poporului din URSS, deținător al Ordinului Republicii, Omul secolului XX în SUA, informează SHOK.md.

În cadrul dialogului, cei doi au făcut un schimb de opinii cu privire la situația din țară, în special, din domeniul culturii. „De asemenea, l-am anunțat pe Eugen Doga că așa cum s-a convenit anterior, cu sprijinul Președintelui țării au fost fabricate 700 de seturi de CD cu opera marelui maestru, care urmează a fi repartizate în bibliotecile și școlile din țară. Sunt convins că această inițiativă va contribui la promovarea și perpetuarea operelor de o mare valoare a compozitorului Eugen Doga. Suntem obligați să promovăm valorile menite să întărească sentimentul de mândrie de neam moldovenesc și devotamentul pentru creația artiștilor autohtoni”, a comunicat șeful statului.SHOK.md


IAN 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...