[ X ]
[ X ]
FRESH
Dansatoarea Cristina Scarlevschi respect O DIETĂ SPECIALĂ: „A trebuit ...
Natalia Gordienko, despre IUBIT: „A existat şi o să existe cineva, ...
Andreea Bănică spune rețeta relației sale longevive. Cum de au rămas ...
(INTERVIU) Dmitri Iova - Concept Manager Viggo... „O viziune revitalizată ...

A absolvit facultatea CU BRIO și s-a distrat la maxim la BALUL DE ABSOLVIRE! Alina Alexei: „Am ales o ținută elegantă și, în același timp, sexy, dar nu vulgară” FOTO//

Alina Alexei a absolvit cu brio Facultatea de Drept şi a avut parte de un bal de absolvire de zile mari într-un local din capitală. Pentru SHOK.md, a oferit detalii, despre balul de absolvire, ţinuta aleasă, dar şi de planurile din viitor.

„Balul a fost exact aşa cum mi l-am dorit, la terasa unuia dintre localurile selecte din Chişinău. A fost unul frumos și s-a simțit din plin atmosfera caldă de familie. I-am avut alături de noi şi pe profesori, care au dat start petrecerii. Dj-ul şi moderatorul au avut grijă ca totul să decurgă conform programului şi să ne veselim la maxim. Nu au lipsit nici horele, sârbele, iar spre final – am tăiat tortul.

La ţinuta m-am gândit câteva zile, fiindcă am dorit sa fiu elegantă, dar, în același timp, și sexy, dar nu vulgară. Am optat pentru o rochie mulată pe corp până la genunchi, din mătase, de culoare roşie. Colegii au apreciat ţinuta, asta cel mai mult contează”, a spus Alina.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alina Alexei (@alexei_alina) pe

De asemenea, absolventa a fost una dintre cele mai bune studente, iar în continuare va merge la masterat. „Am absolvit facultatea de drept, USM, cu nota 9,12, iar teza mea a fost clasată în top cele mai bune din acest an, urmând a fi publicată în revistă. În continuare mă aşteaptă studiile la masterat, la fel – la drept. Îmi doresc unul acasă şi al doilea peste hotare. Sper să îmi reușească”, a spus Alina.

Cristina TOMAC


IUL 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...