[ X ]
FRESH
Parlamentul CONFIRMĂ VESTEA: „Alina Zotea a devenit mămică”
Kim Kardashian, goală complet în braţele altui bărbat decât Kanye ...
DELOC ÎNTÂMPLĂTOR! Uite ce ȚINUTĂ a purtat Irina Vlah în ziua când ...
Constantin Moscovici - decorat de Președintele R.Belarus cu O ÎNALTĂ ...

A atins un RECORD „SCLIPITOR” în 2017! Lilia Iacub: „Am trecut de 1.000.000 de cristale aplicate manual”

Lilia Iacub este cunoscută pentru pasiunea și, totodată, meseria sa – cea de a aplica manual cristale pe diverse obiecte, iar anul 2017 a fost unul de-a dreptul reușit pentru ea – a depășit 1.000.000 de cristale aplicate, informează SHOK.md.

Cea mai mare realizare din acest an este în afacerea mea și anume în decorarea suprafețelor cu cristale. Recordul înregistrat este cifra de 1.000.000 de cristale toate decorate manual cu măiestrie și, totodată, am mai depășit numărul de 1000 de lucrări –  toate personalizate și absolut toate unice. De asemenea – 1000 de clienți, care, pe parcurs întregului an, au devenit ca o frumoasa familie a mea, fiecare deține câte o lucrare, câte o părticică din sufletul meu”, a povestit ea pentru portalul nostru.

Femeia de afaceri s-a arătat mândră de rezultatele culese într-un timp atât de scurt.  „Cristale au fost aplicate, în special, pe perne (în jur de 1000-1500 de cristale per pernă), pe pantofi (în jur de 2000-3000 per pereche), pahare, rame foto, ghetuțe pentru pici, tricouri pentru cuplu, body pentru bebeluși și altele. La o lucrare se lucrează de la 2 ore până la 2-3 săptămâni, în dependență de complexitatea lucrării”, a explicat Lilia.

iacub

SHOK.md  


DEC 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...