[ X ]
[ X ]
FRESH
Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus. Şi familia artistului ...
AI VALUTĂ? Ce zici SĂ O SCHIMBI PE CIREȘE?! O bancă din Republica ...
Discuțiile DESPRE SEX se bucură de succes! Dianna Rotaru: „O face ...
RUDE PRIN ALIANȚĂ! Un ex-lider de partid a dezvăluit: Am avut onoarea ...

A avut un 2019 FRUCTUOS! Maria Stepovenco: „A fost anul în care am rupt lanțurile fricii în ceea ce privește actul creativ”

Interpreta Maria Stepovenco, profesoară de canto, a avut un 2019 fructuos, informează SHOK.md.

„A fost  anul în care am rupt lanțurile fricii în ceea ce privește actul creativ, dându-mi voie să compun muzică. Acest lucru  mi-a adăugat la  repertoriu încă două piese – „Despre tine mama” și „Armonie”, de care sunt tare mândră, iar chiar acum, înainte de sărbători voi lansa alături de „TRALALA KIDS”, copiii de la școala noastră de muzica „Tralala Voice School”, o altă surpriză muzicală, pe care tot eu am compus-o – „Moș Crăciun să nu ne uiți!”. În plus, piesele mele au ajuns  în grila de difuzare a mai multor posturi de radio din Romania și Republica Moldova, astfel și aparițiile mele în fața publicului înmulțindu-se”, a povestit ea.

Maria a spus că pe plan personal a avut un an fabulos. „Am trăit bucuria nunții, alături de cei mai apropiați oameni sufletului, celebrând și acest frumos eveniment în luna septembrie. În concluzie, 2019 a fost un an bun plin de realizări frumoase”, a menționat interpreta.

Din păcate, însă, artista a suferit și o pierdere. „Așa  cum sunt o persoană optimistă și foarte pozitivă nu las niciun eveniment mai puțin plăcut  să-mi tragă „corăbiile la  fundul mării”. Într-adevăr am avut parte și de un  moment dramatic în 2019, când l-am pierdut pe vărul meu la care țineam  foarte mult. Merg, însă, pe principiul că lucrurile în viață se întâmplă așa cum trebuie și că ideal ar fi să învățăm să le primim cu brațele deschise, fără a ne înverșuna în vreun fel”, a mai spus ea.

SHOK.md


IAN 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...