[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – din nou, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

A candidat, dar NU A AJUNS DEPUTAT! Află ce a spus O INTERPRETĂ după anunțarea rezultatelor alegerilor!

Interpreta de muzică populară Zinaida Bolboceanu a candidat la funcția de deputat în circumscripția nr. 35 – Căușeni, reprezentând „Partidul Democrația Acasă”, însă nu a reușit să obțină mandatul, ba chiar nici în top-3 nu s-a clasat, informează SHOK.md.

Zinaida Bolboceanu, după alegeri, pe Facebook, a menționat că, „ce e bun, e puțin, așa că ei, din puțini și buni câți au fost, au rămas mai puțini și cei mai buni!”.

„Lupta noastră nu e o luptă politică, e o luptă de afirmare spirituală prin esența ei de demnitate națională, de unitate culturală și istorică. Dar, dragi prieteni, MAI ÎNTÂI DE TOATE E SACRĂ, SACRĂ PRIN UNITATEA FRĂȚEASCĂ! Moldoveni, munteni și ardeleni! România a avut și are în continuare dușmani, însă din păcate noi suntem cei mai mari dușmani ai noștri. Noi ne urâm, ne bârfim, ne trădăm, ne vindem cum a vîndut Iuda pe Iisus. Dușmanii ca să poată stăpâni-dezbină, și noi, românii , suntem cel mai dezbinat popor. Moare Basarabia la propriu și la figurat: trei oameni mor și unul se naște, tineretul pleacă și bine face. Să nu revină până când nu va crăpa ultima Iudă care votează pentru bani, care vinde demnitatea omenească pe macaroane, care trădează din frică, care trădează din interes de afaceri, de bani, care cântă de toate pentru toți numai sa aibă bani, că demnitatea e pentru proști. Printre bețivani, fricoși, trădători de neam, tâlhari și socialiști au mai rămas oameni ONEȘTI, ȘTIU BINE!!! Ei au o dragoste pe care nu o trădează și o iubesc dezinteresat – ROMÂNIA!”, a scris Bolboceanu.

Precizăm că, circumscripția nr. 35 a fost câștigată de Grigore Repeșciuc, PDM.

Partidul Democrația Acasă, pe care l-a reprezentat Zinaida Bolboceanu, a acumulat, pe listă națională, 0,31% – 4451 voturi.

SHOK.md


FEB 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...