[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton s-a simțit „izolată” și „ruptă de lume”
Modelul Ana Pîrlog a semnat UN CONTRACT ÎN COLUMBIA: „Nu am fost niciodată ...
Nu e doar vlogger, ci MODEREAZĂ ȘI NUNȚI! Valeriu Rașcu: „Se câștigă ...
Deja a treia oară - la starea civilă, NU POT DEPUNE CERERE! Cristina ...

A câștigat MARELE PREMIU al Concursului Internațional de Pian din Italia! Catherine de Caraman a făcut FURORI!FOTO//

Mica pianistă Catherine de Caraman, de 8 ani, eleva Liceului Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”, a participat, în perioada 19-21 mai 2018, la Concursul Internațional de Pian din Italia „Citta di San Dona di Piave”, reprezentând Moldova, și a obținut victorie, informează SHOK.md.

Catherine a concurat cu cei mai buni peste 200 de tineri pianiști din 27 de țări ale lumii. Ea a participat la concurs sub egida Președintelui Republicii Moldova și cu sprijinul Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Pianista a câștigat locul I și Cupa Concursului Internațional de Pian din Italia „Citta di San Dona di Piave”.

Totodată, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a felicitat-o, în mod public, pe Facebook, pe Catherine de Caraman pentru succesul înregistrat: „Am fost ferm convins ca domnița de doar 8 ani, Catherine de Caraman, va fi pe podium la Concursul International de Pian din Italia! Felicitări familiei și micuței Ambasador cultural al Republicii Moldova pentru Locul 1 și prestația înaltă! Serviciul diplomatic al RM va susține mereu talentele noastre peste hotare!”.

Amintim că, Catherine de Caraman, la doar 8 ani, deține mai multe premii și cupe la concursuri internaționale în mai multe țări.

SHOK.md


MAI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...