[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

A CUNUNAT de 13 ori! Fost Ambasador: „Doamne, ce timpuri tinere am mai trăit! Ce nunți! Ce fini! Ce nuntași! Cu Imnul nunului…”

Fostul Ambasador în Portugalia, Valeriu Turea, șeful Biroului Relații cu Diaspora, a cununat de 13 ori, având deci 13 perechi de fini. Stând acasă, săptămâna trecută, și făcând ordine prin lucruri, a dat de „prosoapele de nun mare”, informează SHOK.md.

„Stăm acasă, firește. Mă cam apucă tristețea de câte năravuri păcătoase aflu că am, dar descopăr, făcând ordine în lucruri și amintiri, ceva care mă face să uit că pe undeva se aude șuierul coasei: prosoapele de nun mare, cu care m-au legat finii mei când s-au luat.

13 la număr!

Doamne, ce timpuri tinere am mai trăit! Ce nunți! Ce fini! Ce nuntași! Cu Imnul nunului, compus de o ceată de nebuni atât de frumoși, pe care i-aș pune pe toți în sân de dragi ce mi-s și i-aș purta, i-aș purta, i-aș purta apărându-i de piaza rea și de necazurile cele mari.

Vei fi având tu putere, hâdule, dar nu și peste aceste amintiri, pentru că-s prea frumoase…”, a mărturisit diplomatul, pe Facebook.

SHOK.md


APR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...