[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Un jurnalist a DAT-O ÎN BARĂ rău de tot! Uite ce PREVIZIUNI NEBUNE a făcut pentru DoReDoS la Eurovision și „Arena-Chișinău”!

Jurnalistul Mihai Burciu, stabilit cu traiul în Spania în prezent, cu câteva zile înainte de finala Eurovision Song Contest 2018, a făcut unele previziuni „nebune”, după cum le-a numit chiar el, însă a cam dat-o în bară, informează SHOK.md.

Previziuni nebune de la Nea Burciu. Și de o ieși așa…

– Moldova va câștiga Eurovision 2018

Kirkorov s-a implicat unde, cum și cât trebuie ca multe state să ofere 12, 10 și cât mai bun punctaj. Televiziunea rusă va puncta maxim cu reprezentanții Moldovei, precum și multe alte televiziuni”, a scris Mihai pe blogul său.

Totodată, el a „prezis” că Rusia va oferi 12 puncte, „iar implicarea Kirkorov-Dodon va fi atât de profundă, încât și Moldova 1 va face totul ca cele 12 puncte din Moldova, tradițional puse deoparte pentru România, în acest an să fie date cu reciprocitate Rusiei”.

Mihai a mai scris că, astfel, ar urma ca Arena Chișinău să fie finalizată până în primăvară și să fie inaugurată cu o finală Eurovision în Moldova. „Am luat-o razna tare?”, a întrebat el pe final.

Amintim că, trupa DoReDos a obținut locul 10 în finala Eurovision. Rusia și România nu au trecut în finală, astfel că Moldova nu a fost nevoită să le acorde puncte. Juriul din România a acordat Moldovei 7 puncte, iar cel din Rusia 12 puncte. Publicul din ambele țări a oferit câte 12 puncte pentru DoReDoS. De menționat că, Arena-Chișinău ar urma să fie realizată în 12 luni, însă proiectul nu a fost demarat deocamdată.

SHOK.md


MAI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...