[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

A DAT PETRECERE! Prezentatoarea TV Cristina Moldovanu a împlinit 32 de ani: „Nu sunt perfectă, dar nici nu vreau să fiu!”

Prezentatoarea TV Cristina Moldovanu și-a sărbătorit ziua de naștere la 17 august curent, într-un local din capitală alături de cei mai apropiaţi oameni. Ea a împlinit 32 de ani, informează SHOK.md.

„#32

Nu sunt perfecta, dar nici nu vreau sa fiu! Cine ma stie – ma stie... Uneori nu sunt suficient de emotionala si din acest motiv pot parea superficiala, poate nu imi exprim sentimentele suficient de mult, poate recunostinta…, nu imi place sa fiu siropoasa si sa ma exteriorizez, pot uita zilele de nastere, uneori uit sa raspund la mesaje… Da, se mai intampla! Dar, toate persoanele care sunt in viata mea – nu sunt intamplatoare… Cu fiecare dintre ei rezonez pe o oarecare vibratie. Si le sunt recunoscatoare tuturor!  Fiecare dintre ei au un loc in inima mea! Indiscutabil, familia e cea mai importanta pentru mine! Apoi, de regula, cei mai apropiati oameni sunt cei de demult, cu cineva am stat in banca din clasa 1, cu cineva sunt impreuna din clasa a 10, cu altii din primul an de facultate. Altii au aparut pe parcurs in viata mea. Dar pentru OAMENII MEI eu sunt gata sa rup!!! Si o sa ii apar – no matter what, mereu! Chiar daca nici eu nu sunt perfecta si nici ei nu sunt perfecti”, a scris Cristina, pe Facebook.

Cristina TOMAC


AUG 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...