[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: «Aveam impresia ...
Natalia Gordienko A DEZVĂLUIT UN SECRET – ce a ajutat-o mult la naștere! ...
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...

A DAT TOATE HAINELE și a revenit doar cu valiza! Emilian Crețu – în Cuba: „Am vrut să dau şi valiza, dar am perucile și pui de floare de aici”

Emilian Creţu, actor şi prezentator TV, a avut parte de o vacanţă motivaţională în Cuba. Astfel, el a dezvăluit că a dat toate hainele sale localnicilor şi a rămas doar cu valiza, informează SHOK.md.

„De data aceasta valiza nu mi-o fac, o iau, pur şi simplu, goală. Nu am nici o haină. Toate hainele, lucrurile mele, parfumuri, tot ce am avut – am dat lucrătorilor de aici din Varadero. Mulţi dintre voi o să spună că astfel de gesturi nu se fac publice, DA, oameni buni se fac publice, pentru a vă molipsi, a vă motiva să faceţi acest lucru. Sunt îmbrăcat în haine străine, ale prietenului meu. Eu nu mai am nici o haină.

Această vacanţă pentru mine a fost o vacanţă motivaţională, o vacanţă unde am putut face oameni fericiţi. Aşa că vă îndemn şi pe voi să o faceţi, indiferent unde aţi fi… cât mai mulţi oameni fericiţi. Am vrut să dau şi valiza, dar am perucile, pe care trebuie să le întorc înapoi, mai am nişte sticle mari cu apă unde am pus – pui de floare de aici din Cuba, să le duc la Negureni. De aia şi valiza a rămas mie”, a dezvăluit Emilian, pe Instagram, înainte de plecare.

Cristina TOMAC


DEC 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...